Convocatòria de Projectes Clima 2017

Sostenibilitat
2 May 17

Cabecera_FES_tcm7-360355

 

  • Nova Convocatòria de Projectes Clima 2017. Es podran presentar propostes fins al 15 de maig de 2017.

En 2017, el FES-CO2 llança la seua sisena convocatòria de Projectes Clima per a seleccionar projectes en els coneguts com a “sectors difusos”.

D’aquesta manera es pretén donar suport i fomentar activitats baixes en carboni mitjançant l’adquisició de les reduccions verificades d’emissions generades.

Els Projectes Clima estaran situats a Espanya, i seran desenvolupats en sectors com són el sector del transport, agricultura, ramaderia, residencial, residus, etc. No queden coberts sota aquest esquema el desenvolupament de projectes d’absorció d’emissions
per embornals forestals.

Més informació ací 

Així mateix, per a totes aquelles persones interessades a fomentar els projectes sostenibles, Las Naves recorda que forma part del Climate-KIC Accelerator, un programa que ofereix suport econòmic i de formació a les millors idees de negoci relacionades amb el canvi climàtic.

Climate KIC Accelerator pertany al programa Climate-KIC (Comunitat de Coneixement i Innovació per al Canvi Climàtic), i ofereix finançament per a impel·lir projectes i idees innovadors relacionats amb la reducció d’emissions de CO2, les tecnologies netes, l’eficiència energètica, les xarxes intel·ligents, el transport i l’edificació sostenibles. Els premis per a les millors idees i empreses emergents, a temps perdut, arriba als 60.000 euros.

Més informació de Climate-KIC Accelerator ací 

climatekic

 

Información
Fecha inicio 15/3/2017
Fecha fin 15/5/2017