Busquem projectes innovadors que milloren València per al nostre espai col·lab

Emprenedoria
3 March 17

LN COL·LAB

Las Naves obrin la convocatòria pública per formar part del seu nou espai col·laboratiu Col·lab

  • Col·lab naix amb la clara finalitat d’impulsar projectes d’innovació, desenvolupats per emprenedors i emprenedores, que aporten solucions innovadores i idees amb valor social en sectors estratègics com la mobilitat, l’energia, l’agroalimentació, la salut i la cultura, per a millorar la ciutat, fomentant així la qualitat de vida de la ciutadania.
  • Davant aquest objectiu, Las Naves, Centre d’Innovació Urbana de l’Ajuntament de València, ha obert una convocatòria pública per a que els interessats i interessades puguen presentar-se al programa i obtenir un lloc per a treballar en aquest espai, amb la possibilitat també de rebre mentorització.

Aquest matí s’ha presentat a Las Naves el nou espai col·laboratiu Col·lab, un espai de creació i innovació, destinat a aquells emprenedors i emprenedores que concebeixen idees de transformació social i que volen respondre als reptes de la ciutat de València en matèries com la mobilitat, l’energia, l’agroalimentació, la salut i la cultura.

Segons ha explicat el Director de Las Naves, Rafa Monterde, l’objectiu d’aquest Col·lab és «albergar els projectes que puguen, entre d’altres factors, generar ocupació de qualitat, promoure l’equitat i la inclusió, la transparència i la participació, creant oportunitats per a l’economia social i l’emprenedoria innovadora. Volem canviar la nostra ciutat, i volem que aquest espai siga un laboratori de creació col·lectiva per a dur a terme eixe canvi. La innovació que busquem pot tenir moltes formes: en la idea, en el procès, en l’ús de ferramentes existents o en qualsevol combinació d’aquestes. Però, sobretot, busquem idees realment disruptives i, per tant, l’impacte econòmic, ambiental i social dels projectes serà el fonament per a l’elecció».

La participació en el programa Col·lab -a través d’una convocatòria pública- està concebuda per a compartir el coneixement i la creació i interconnectar amb els altres, construint xarxes. «Estar al Col·lab no és treballar en un despatx compartit, és pertànyer a la comunitat d’innovació transformadora de València», ha assenyalat Monterde.

Al programa podran participar persones individuals, equips, empreses de nova creació, startups, pimes, cooperatives, així com membres d’estructures més grans -empreses, institucions públiques, universitats, ong’s, etc.- amb la intenció de fomentar l’intraemprenedoria. Depenent de les característiques de cada projecte, podrà instal·lar-se al Col·lab durant un període d’entre 6 i 12 mesos, amb possibilitat d’ampliació de 6 mesos més, prèvia revisió del projecte en si. A més, diferents professionals i institucions estaran disponibles per a facilitar acompanyament i mentorització, i així poder, per exemple, consultar qüestions d’estratègia, comunicació, gestió d’equips, legalitat, finançament, responsabilitat social empresarial, sostenibilitat o impacte social dels projectes.

Las Naves, a més, es compromet a servir de connexió per a facilitar als i les membres del Col·lab l’accés cap a fora -en l’àmbit local, nacional o internacional- a entitats, recursos i coneixement; és a dir, servirà de plataforma per a expandir els projectes i fer-los viables.

Les sol·licituds per participar en el programa es poden enviar a l’adreça collab@lasnaves.com adjuntant tota la informació rellevant de les propostes. Per obtenir més informació es pot accedir al Perfil del Contractant de la web www.lasnaves.com

Ver las fotos de la presentación aquí 

Las Naves acull la III edició del #Climathon, un encontre mundial d’idees emprenedores contra el canvi climàtic

Esdeveniments

10 October 17

El Col·lab encén la maquinària d’idees transformadores per a València

Notícies

6 October 17

L'espai col·laboratiu Col·lab comença a caminar en Las Naves

Notícies

29 September 17