Càtedra Ciutat de València UV inicia un estudi innovador que recollirà el potencial cultural i creatiu de la ciutat

Cultura Universitat
12 September 16

* L’informe inclourà de manera mapificada a través d’indicadors l’activitat creativa i cultural de València.

* Està previst que els resultats es presenten al públic durant el proper mes d’abril.

InnDEA València promou a través de Càtedra Ciutat de València UV, un estudi, que dirigiran els investigadors Pau Rausell i Rafael Boix, i que aportarà una visió completa del potencial de la nostra ciutat en l’àmbit de les indústries culturals i creatives.

L’objectiu d’aquest treball és recollir la informació sobre les activitats econòmiques relacionades amb la cultura i la creativitat, incloent àrees com els videojocs, les arts gràfiques, la dansa, la producció audiovisual, la moda, o activitats relacionades amb l’arquitectura o el patrimoni.

Gràcies a aquest estudi València tindrà per primera vegada de manera mapificada tota la informació de les seues dinàmiques creatives i culturals que es materialitzarà en un informe de caràcter públic i gratuït que està previst es presente al proper mes d’abril.

El regidor d’Innovació i vicepresident d’InnDEA València, Jordi Peris, ha explicat que amb aquesta col·laboració es donarà a conèixer «l’impacte positiu del desenvolupament d’aquest sector i la seua capacitat per generar creixement econòmic, social i fomentar la generació de talent i innovació a la ciutat».

L’edil ha fet especial èmfasi en la importància que té aquest sector, «ja que les empreses i entitats culturals i creatives actuen com a catalitzadors de la innovació tecnològica en la majoria dels seus casos».

Las Naves acollirà LAPSO, el I Encontre de Fotografia Multimèdia

Esdeveniments

18 August 17

Premi Bones Pràctiques de Lectura Fàcil 2017

Notícies

18 August 17

Convocatòria de propostes per als Projectes Europeus de Cooperació 2018

Notícies

17 August 17