CEPPI2

Presenta l’objectiu de desenvolupar i millorar la capacitat de les ciutats per a aconseguir els seus objectius d’eficiència energètica.

Sostenibilitat
8 February 16

CEPPI

Fins hui, la major part de les inversions en una major eficiència energètica s’han concentrat en el finançament de projectes d’I+D. A pesar d’això, hi ha altres vies a explorar que poden contribuir als objectius esmentats a través de la millora del disseny i la gestió dels processos de compra pública de béns i servicis que exigixen un consum intensiu d’energia.

CEPPI2 presenta l’objectiu de desenvolupar i millorar la capacitat de les ciutats per a aconseguir els seus objectius d’eficiència energètica a través de l’optimització dels procediments de contractació i adjudicació publiques.

Amb esta finalitat el projecte integra cinc ciutats (Birmingham, Castelló de la Plana, Budapest, València i Wroclaw), amb les quals posarà en pràctica un programa formatiu orientat a, en un període de temps curt, oferir als agents públics el coneixements essencials per al disseny i la implantació de processos de compra pública que milloren l’eficiència energètica de les ciutats.

Socis:

– Ajuntament de Birmingham (coordinador) (UK)

– Ajuntament de Budapest (HU)

– Ajuntament de Castelló de la Plana (ES)

– InnDEA (ES)

– Wroclak EIT+ (PO)

– JERA Consulting (UK)

– Optimat (UK)

– Steinbeis-transferzentrum (GE)

– ICLEI (GE)

Web: http://www.ceppi.eu/