CLIMATE KIC ACCELERATOR

Programa europeu: Climate Kic

Programa que ofereix recolzament econòmic i de formació per a les millors idees de negoci relacionades amb el canvi climàtic

Ciutat intel·ligent Laboratori urbà Sostenibilitat
12 May 16

idea-1880978_1920Climate-KIC Accelerator és un programa que ofereix suport econòmic i de formació a les millors idees de negoci relacionades amb el canvi climàtic. AVAESEN, líder a Espanya d’este projecte, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de València i InnDEA València.

En el posicionament d’este programa com a principal hub verd a Espanya, AVAESEN compta amb una àmplia xarxa de col·laboradors com l’IVACE, l’Ajuntament de Castelló, InnDEA València, IDEAS, ITE, IVE i Espaitec.

Climate KIC Accelerator pertany al programa Climate-KIC (Comunitat de Coneixement i Innovació per al Canvi Climàtic), i ofereix finançament per a impel·lir projectes i idees innovadors relacionats amb la reducció d’emissions de CO2, les tecnologies netes, l’eficiència energètica, les xarxes intel·ligents, el transport i l’edificació sostenibles. Els premis per a les millors idees i empreses emergents, a temps perdut, arriba als 60.000 euros.

climatekic

Ajudes a l'autoconsum a la Comunitat Valenciana

Ajudes

14 August 17

El projecte Smart Heritage City (SHCity)

Notícies

1 August 17