Pacte local per la innovació

La innovació compleix una funció essencial en el desenvolupament de la nostra ciutat. Per aquesta raó, l’Ajuntament de València, a través d’InnDEA, impulsa el Pacte local per la Innovació. La iniciativa es basa en la cooperació i la coordinació, i aglutina els principals actors de l’ecosistema innovador: universitats, centres d’investigació, associacions empresarials i societat civil.

El Pacte va nàixer l’any 2012 com una plataforma per a possibilitar el treball coordinat i conjunt. Buscava, també, facilitar l’intercanvi de coneiximents i l’impuls de la I+D+i a la ciutat. El que es pretenia era proporcionar un marc adient per a permetre el sorgiment d’iniciatives innovadores que estimulara la generació de sinergies i l’optimització de recursos entre entitats pertanyents al món empresarial, acadèmic i de l’administració pública.

Ara, en aquesta nova etapa iniciada a 2016, el propòsit del Pacte és, a més a més, contribuir a garantir la innovació com a motor de desenvolupament econòmic i progrés humà de la ciutat. L’aspiració és convertir València en un referent de ciutat sostenible, equitativa, integradora, accessible i culturalment activa. Mitjançant el Pacte Local per la Innovació es busca la transformació de la realitat per a millorar la qualitat de vida de les persones en la recerca conjunta de solucions innovadores als reptes que enfronta la ciutat.

Per això s’han incorporat noves entitats al Pacte, fent-se especial èmfasi en aquelles procedents de la societat civil organitzada. L’acte de signatura formal del nou Pacte Local va tenir lloc el passat 21 de novembre de 2016 a Las Naves però qualsevol entitat que estiga interessada en adherir-se es pot escriure a pli@lasnaves.com i li explicarem quines són les passes a seguir.

Document Pacte Local per la Innovació Ací 

Segona Jornada de treball Pacte Local per la Innovació

Síntesis Grupo de Trabajo I Jornada de trabajo Pacto Local por la Innovación Síntesi grups treball (1)

 Síntesi grups treball (1)

Membres Pacte Local per la Innovació

Fotos Acte Signatura PACTE LOCAL PER LA INNOVACIÓ (21 NOVEMBRE 2016)