Premi Europeu per a millorar la gestió dels recursos hídrics

Sostenibilitat
17 May 17

banner_twitter_watermonitoring

  • El termini per a presentar-se comença el pròxim 18 de desembre de 2017 i finalitza l’11 de setembre de 2018.
  • En el marc del Programa  Europeu Horitzó2020 s’ha engegat un premi per a la promoció de solucions innovadores enfocades al millor control de l’aigua. 
  • El premi té com a objectiu desenvolupar noves solucions basades en tecnologies intel·ligents que *monitoricen en temps real els recursos hídrics.

El Zero Power Water Monitoring Horizon Prize és un premi enfocat a persones o entitats innovadores que volen trobar solucions basades en tecnologia de sensors intel·ligents dissenyades per al “monitoreo” en temps real dels recursos hídrics.

Aquest Premi atorgarà 2 milions d’euros a la millor solució revolucionària capaç d’impulsar el consum d’energia en Smart Water Management System.

A aquesta convocatòria es poden presentar innovadors, Pimes i organitzacions sense ànim de lucre que actuen soles o juntament amb altres entitats.

Les 5 millors aplicacions seran convidades a demostrar les seues solucions enfront d’un jurat, per a avaluar els criteris d’adjudicació: impacte positiu, fiabilitat i disseny innovador.

Més informació ací

Projecte europeu Castwater

Si t’interessa el repte de millorar la gestió dels recursos hídrics, des de Las Naves et convidem a conèixer el projecte europeu Castwater en el qual participa al costat de l’Ajuntament de València.

El projecte Castwater (Coastal Areas Sustainable Tourism Water Management in the Mediterranean) que es troba dins del programa Interreg Med, té com a finalitat identificar i recolzar pràctiques sostenibles en el sector turístic de les zones costaneres del mediterrani.

La ciutat de València participa en aquest projecte al costat d’altres entitats i ciutats europees procedents d’Itàlia, Xipre, Grècia, França i Croàcia. Totes elles ciutats mediterrànies amb gran afluència de turisme i amb un interès notable per reduir l’impacte negatiu de les activitats turístiques en el medi ambient.

Per a açò, les ciutats implicades han seleccionat els indicadors que serviran per a poder obtenir informació rellevant del sector turístic de la ciutat i així poder analitzar els casos de bones pràctiques.

Més informació ací

castwaterLOGO

Información
Fecha inicio 18/12/2017
Fecha fin 11/9/2018