Curs “CTO: Lidera el talent tècnic de la teua startup”

I+D+i Tecnologia Universitat
21 June 16

Càtedra Ciutat de València UPV organitza un curs on reuneix a la millor selecció de CTOs nacionals

La Càtedra Ciutat de València UPV 2016 ha organitzat conjuntament amb GeeksHubs, el curs “CTO: Lidera el talent tècnic de la teua startup”, el qual se celebrarà des del proper 30 de juny fins al 8 de juliol a la Universitat Politècnica de València.

Aquest curs sorgeix de la necessitat de formar a professionals desenvolupadors del sector informàtic per a que no només siguen competents tècnicament, sinó que també puguen liderar als seus equips, en la gestió de projectes i coordinació del personal. Per això, han comptat amb CTOs tan destacats com Eloy García-Borreguero, CTO deTicketbis, la startup bilbaïna venuda recentment a Ebay-Stubhub.

García Borreguero explicarà com va gestionar un equip tècnic des de zero, per arribar actualment a les 400 persones, entre elles 40 enginyers i enginyeres altament qualificades, equilibrant els reptes tècnics amb la gestió de l’equip per donar resposta a les demandes d’una companyia amb un creixement tan ràpid.

També acudirà des de Barcelona Diego Kuperman, CTO de Soysuper, el conegut agregador de supermercats online. Kuperman parlarà de bones pràctiques en desenvolupament. A més també intervindran els ponents locals: Felipe Talavera, CTO de Flywire(anteriorment PeerTransfer) i el CTO de Beroomers, Toño Huerta.

Dos CEO també coneguts en el panorama de les startups valencianes Luis Picurelli, CEO de Yeeply i Chaume Sánchez, CEO de GeeksHubs tancaran a un grup de docents que donaran a qui participen en el curs una base tècnica que els permeta entendre i desenvolupar les funcions de CTO. S’impartiran a més, coneixements en desenvolupament, sistemes, infraestructures, estratègia i negociació perquè siguen capaces de capitanejar el seu equip, orientar a resultats i a més tenir una visió de negoci.

Aquesta formació tècnica d’alt nivell i que pretén ser referent a nivell nacional, ha estat possible gràcies a l’impuls de la Càtedra Ciutat de València UPV 2016 (InnDEA València, Ajuntament de València, IDEES UPV, Universitat Politècnica de València, Escola Tècnica superior de Telecomunicacions de València) i amb la col·laboració de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica de València.

Per a més informació sobre el curs: http://bit.ly/upv-cto

cto2_ETSINF

València participa a Tallin compartint bones pràctiques de Compra Pública d'Innovació

Notícies

19 October 17

Projectes empresarials entre Argentina i Espanya 2017

Ajudes

17 August 17

Accions de programació conjunta internacional 2017

Ajudes

17 August 17