Dos centes persones han participat en el programa avançat Factory Startup de Las Naves

Emprenedoria
16 March 17

/ Aquest programa, impulsat per la xarxa d’emprenedoria de Las Naves, Vit Emprende, ha impartit una formació intensiva en innovació, creativitat i habilitats digitals, adreçant-se a persones amb perfils molts diversos que necessiten les eines adequades per a la transformació digital segons la seua professió i formació.

/ El curs s’ha dividit en dos nivells -iniciat i avançat-, i la formació ha estat impartida per emprenedors i emprenedores amb una àmplia experiència de lideratge i gestió d’equips. En el nivell avançat s’han celebrat 18 tallers amb referents de startups que ara ja són empreses grans com El tenedor o Cabify, altres com Hackity o Iristrace i persones experts de Google o Spotify.

Una mitjana de 200 persones –de les quals un 30% han estat dones- han assistit al nivell avançat del curs Factory Startup, que el passat dilluns posava el seu punt i final després de dos mesos. L’alumnat, públic especialitzat que necessita ampliar les seues habilitats i coneixement tecnològic, ha rebut classes de persones expertes en matèries com analítica digital avançada, lideratge i gestió d’equips, inversions, posicionament SEO i SEM, estratègies i internalització, gestió tecnològica, tècniques comercials, impacte social o els pilars sobre els que fonamentar una startup. Els i les alumnes han pogut reforçar especialment les àrees de negoci, desenvolupament tecnològic i vendes i marketing, perfils dels què hui mateixa hi ha una mancança, i per tant l’objectiu ha estat poder cobrir les demandes d’ocupació de les startups o companyies tecnològiques i digitals.

Entre l’alumnat que ha assistit tant al curs inicial com a l’avançat del programa Factory Startup, hi ha hagut estudiants, persones ocupades i també aturades, procedents d’àmbits com Belles Arts, Disseny, Informàtica, Arquitectura, Economia o Màrqueting, entre d’altres. El curs ha permés dotar d’habilitats i eines digitals en innovació per a la millora laboral, ajuda en la renovació de les professions a adaptar-se a les noves tecnologies, així com ha oferit una visió ampliada sobre les possibilitats que té cada professió amb la innovació i la tecnologia.

El fet que aquestos i aquestes alumnes hagen treballat en grup qüestions pràctiques, els ha ajudat a compartir experiències i unir perfils de l’ecosistema startup per a solventar dubtes que difícilment poden fer diàriament.

Trobada TEI BIO València amb Vera Tech for Health

Esdeveniments

10 April 17

Las Naves reuneix als 50 líders més importants de la comunitat startup europea

Esdeveniments

22 March 17

Dos centes persones han participat en el programa avançat Factory Startup de Las Naves

Notícies

16 March 17