Dos centes persones han participat en el programa avançat Factory Startup de Las Naves

Emprenedoria
16 March 17

/ Aquest programa, impulsat per la xarxa d’emprenedoria de Las Naves, Vit Emprende, ha impartit una formació intensiva en innovació, creativitat i habilitats digitals, adreçant-se a persones amb perfils molts diversos que necessiten les eines adequades per a la transformació digital segons la seua professió i formació.

/ El curs s’ha dividit en dos nivells -iniciat i avançat-, i la formació ha estat impartida per emprenedors i emprenedores amb una àmplia experiència de lideratge i gestió d’equips. En el nivell avançat s’han celebrat 18 tallers amb referents de startups que ara ja són empreses grans com El tenedor o Cabify, altres com Hackity o Iristrace i persones experts de Google o Spotify.

Una mitjana de 200 persones –de les quals un 30% han estat dones- han assistit al nivell avançat del curs Factory Startup, que el passat dilluns posava el seu punt i final després de dos mesos. L’alumnat, públic especialitzat que necessita ampliar les seues habilitats i coneixement tecnològic, ha rebut classes de persones expertes en matèries com analítica digital avançada, lideratge i gestió d’equips, inversions, posicionament SEO i SEM, estratègies i internalització, gestió tecnològica, tècniques comercials, impacte social o els pilars sobre els que fonamentar una startup. Els i les alumnes han pogut reforçar especialment les àrees de negoci, desenvolupament tecnològic i vendes i marketing, perfils dels què hui mateixa hi ha una mancança, i per tant l’objectiu ha estat poder cobrir les demandes d’ocupació de les startups o companyies tecnològiques i digitals.

Entre l’alumnat que ha assistit tant al curs inicial com a l’avançat del programa Factory Startup, hi ha hagut estudiants, persones ocupades i també aturades, procedents d’àmbits com Belles Arts, Disseny, Informàtica, Arquitectura, Economia o Màrqueting, entre d’altres. El curs ha permés dotar d’habilitats i eines digitals en innovació per a la millora laboral, ajuda en la renovació de les professions a adaptar-se a les noves tecnologies, així com ha oferit una visió ampliada sobre les possibilitats que té cada professió amb la innovació i la tecnologia.

El fet que aquestos i aquestes alumnes hagen treballat en grup qüestions pràctiques, els ha ajudat a compartir experiències i unir perfils de l’ecosistema startup per a solventar dubtes que difícilment poden fer diàriament.

Premis Innova 2017

Ajudes

19 July 17

HealthTech Venture Forum

Esdeveniments

10 July 17

ClimateLaunchpad National Final

Esdeveniments

26 June 17