El Jurat d’ESTUDIA VLC es reuneix per deliberar els guanyadors i les guanyadores dels Premis ESTUDIA VLC 2016

Universitat
29 November 16

jurado4

 

  • El Projecte ESTUDIA VLC té com a objectiu fomentar l’estudi entre l’alumnat de les universitats perquè els investigadors i les investigadores fiquen a València com a objecte de la seua recerca, desenvolupant  València a través de la innovació. 

Aquest matí s’ha reunit la Comissió d’Avaluació d’ESTUDIA VLC, en la qual suposa l’última edició d’aquests premis organitzats per la Fundació InnDEA Valéncia i que han comptat amb un total de 10 edicions en tota la seua trajectòria.

Aquests premis, a més de comptar amb el suport institucional, compten amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de València, la Universitat de València, la Universitat Catòlica de València “Sant Vicent Màrtir”, la Florida Universitària i la Universitat CEU Cardenal Herrera.

El Jurado, que s’ha reunit en Las Naves, ha estat compost per Isabel Vázquez, Vicerrectora d’Estudis y Polítiques Lingüístiques de la Universitat de València, Salvador Coll, Director d’Àrea de la Ciutat Politècnica de la Innovació de la Universitat Politècnica de València, Guillermo Babé, Director de la OTRI de la Universitat Catòlica de València “Sant Vicent Màrtir” i Karina Virrueta, representant de Florida Universitària.

En representació de l’Ajuntament de València, han assistit Rafael Monterde, Director General de la Fundació InnDEA València, Fernando Belenguer, Cap de Servei de Planejament de la Delegació d’Urbanisme, Mikel Cellers, Cap de Servei d’Innovació i Javier Ibáñez, Coordinador Tècnic de InnDEA València.

juradoEStudio3

El jurat ha valorat la gran qualitat de tots els treballs presentats i l’aplicabilitat i innovació dels estudis presentats, un total de 21.

En concret, la dotació econòmica del Premi Estudia VLC 2016, consisteix en 1.000 euros al millor treballo Fi de Màster, 3.000 euros a la Millor Tesi Doctoral i 500 euros al Treball de finalització de Grau.

El nom dels estudis guardonats seran comunicats pròximament.

Pot conèixer els estudis que han optat a aquest premi aquí: OPTAN-2016

Tota la informació del projecte i d’anteriors edicions ací

 

 

 

 

II OpenDatathon ETSINF-UPV

Esdeveniments

14 February 17

I Trobada de Centres Innovadors a la Comunitat Valenciana i Murcia

Esdeveniments

2 February 17

Estudia VLC 2016 premia diversos treballs universitaris innovadors en mobilitat i sostenibilitat

Notícies

25 January 17