El Projecte SUCCESS per a millorar el transport de mercaderies per a la construcció en el Fòrum CIVITAS 2017

Ciutat intel·ligent Sostenibilitat
26 September 17

Sucess

  • L’equip SUCCESS està actualment en el fòrum CIVITAS, que s’està celebrant del 27 al 29 de setembre en Torres Vedras (Portugal).

Un total de sis dels onze socis del consorci participen i presenten eines que tant ciutats i empreses de la construcció i del sector del transport poden emprar perquè el transport de càrrega per a la construcció siga més sostenible.

Les eines que es mostren de forma permanent en l’estand S34 inclouen:

a) Una taula multitáctil per a simular l’impacte de diferents mesures polítiques en la sostenibilitat d’un projecte de construcció.
b) Una eina simple per a autoevaluar un projecte de construcció i decidir què mesures és probable que resulten més efectives per a millorar la seua sostenibilitat.
c) Una anàlisi de costos/beneficis per a calcular la viabilitat d’un centre de consolidació per a un o més projectes de construcció d’una ciutat determinada.

Mesa multitáctil per a mostrar els resultats de SUCCESS

CIVITAS és una xarxa europea de ciutats llançada per la Comissió Europea en 2002 que promou que les ciutats cerquen solucions de transport millors i més netes. Des de llavors, la iniciativa CIVITAS ha provat i aplicat més de 800 mesures i solucions de transport urbà en el context de diversos projectes experimentales.el projecte SUCCESS és part de la família CIVITAS des dels seus inicis, en 2015.

Sota el lema «Comunitats xicotetes, grans idees», la 15ª edició del Fòrum CIVITAS ressalta especialment iniciatives pioneres de transport sostenible i mobilitat que sorgisquen de comunitats i ciutats xicotetes. S’espera que diversos centenars d’experts en mobilitat, actors públics i altres parts interessades participen en l’acte.

Diferents tallers i sessions expositives que serviran d’aparador per a l’experiència SUCCESS

Els avanços més recents del projecte SUCCESS es presenten demà durant la sessió «Enfoques innovadors per a implicar-se amb i recolzar a la indústria i les autoritats locals en el desenvolupament d’una estratègia de transport urbà de càrregues» (15.00, Sala PS1).

SUCCESS en resum

SUCCESS és un projecte europeu finançat pel programa H2020 dirigit a la indústria de la construcció, atès que es tracta d’un dels principals generadors de transport de càrregues en sòl urbà. El seu objectiu és aprofitar al màxim l’enorme potencial de millora del sector per a explorar i posar a prova eines i mètodes nous, inclosa la possible creació de Centres de Consolidació de la Construcció, per a oferir solucions que puguen reproduir-se i millorar l’ús de la infraestructura de transport existent i el nivell de cooperació entre les diferents parts implicades en la cadena de subministraments de la construcció.

Procés de consulta pública per al desenvolupament del PACES-2030 de València

Esdeveniments

17 October 17

Primera Jornada Jornada de Recerca sobre Canvi Climàtic

Esdeveniments

16 October 17