Els experts recomanen una reforma fiscal i seguretat jurídica per afavorir la transició energètica i impulsar l’economia sostenible

Programa europeu: Climate Kic

Ciutat intel·ligent Sostenibilitat
21 December 16
  • Climate-KIC Spain celebra un taller de finançament europeu d’idees innovadores d’acció pel clima per a generar ocupació.

El president del CDTI, del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, Juan María Vázquez, ha destacat en la inauguració de la sessió la importància de “identificar idees de negoci per frenar les emissions d’efecte hivernacle, que a Espanya s’han de reduir més d’un 40% per 2030”.

El president del Grupo Español para el Crecimiento Verde, Valentín Alfaya, ha assegurat a Madrid que les empreses necessiten “una reforma fiscal profunda i intel·ligent, a més de seguretat jurídica a llarg termini per afavorir la transició energètica a través de noves formes de negoci”.

Alfaya, ha fet aquestes declaracions durant la seua intervenció en la jornada sobre finançament europeu d’idees innovadores d’acció pel clima promoguda des del Centre Español d’Innovació en canvi Climàtic, Climate-KIC Spain.

Més informació ací 

climatekic

 

Ajudes a l'autoconsum a la Comunitat Valenciana

Ajudes

14 August 17

El projecte Smart Heritage City (SHCity)

Notícies

1 August 17