Els experts recomanen una reforma fiscal i seguretat jurídica per afavorir la transició energètica i impulsar l’economia sostenible

Programa europeu: Climate Kic

Ciutat intel·ligent Sostenibilitat
21 December 16
  • Climate-KIC Spain celebra un taller de finançament europeu d’idees innovadores d’acció pel clima per a generar ocupació.

El president del CDTI, del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, Juan María Vázquez, ha destacat en la inauguració de la sessió la importància de “identificar idees de negoci per frenar les emissions d’efecte hivernacle, que a Espanya s’han de reduir més d’un 40% per 2030”.

El president del Grupo Español para el Crecimiento Verde, Valentín Alfaya, ha assegurat a Madrid que les empreses necessiten “una reforma fiscal profunda i intel·ligent, a més de seguretat jurídica a llarg termini per afavorir la transició energètica a través de noves formes de negoci”.

Alfaya, ha fet aquestes declaracions durant la seua intervenció en la jornada sobre finançament europeu d’idees innovadores d’acció pel clima promoguda des del Centre Español d’Innovació en canvi Climàtic, Climate-KIC Spain.

Més informació ací 

climatekic

 

Procés de consulta pública per al desenvolupament del PACES-2030 de València

Esdeveniments

17 October 17

Primera Jornada Jornada de Recerca sobre Canvi Climàtic

Esdeveniments

16 October 17

Las Naves acull la III edició del #Climathon, un encontre mundial d’idees emprenedores contra el canvi climàtic

Esdeveniments

10 October 17