Els València Startup Awards premien la innovació i l’emprenedoria de la Comunitat Startup de València

Emprenedoria
13 December 16
  • La cerimònia de VIT Emprende i NoMoreSuitsVite reuneix a tota la Comunitat Startup en la Marina de València.

L’antiga base Alinghi de la Marina de València es va convertir ahir en l’escenari de la innovació i l’emprenedoria de la Comunitat Startup de València en la cerimònia impulsada per VIT Emprende d’InnDEA València i NoMoreSuitsVite amb el suport de la Marina de València i de Berklee Valencia Campus.

Els València Startup Awards van premiar 9 categories on els vencedors i vencedores de la nit van ser: Ángel Alberich, CEO de Quibim, com l’emprenedor més crack; Idasfest com la startup 10, Carcrash startup més prometedora; Luraki, com la startup que deuria tornar; Cata València, comunicació Finnova Europa, es va fer amb el guardó a la moloner que més promou la Comunitat; Ana Carrau com la moloner més connectora; va ser Tere Domenech, CMO de B-Side City, la moloner més fidel qui aconsegueix més suports de la Comunitat; Marta Nogueras, Directora de Projectes de Lanzadera, com a mentora més cañera; i Enrique Penichet, fundador BBooster Ventures, com el mentor al que més s’ha trobat a faltar.

La cerimònia va reflectir la consolidació de la Comunitat a València el mateix dia que la premsa internacional parla de València com l’ecosistema emergent.

L’esdeveniment, que va reunir a 300 assistents, va comptar amb l’assistència de diferents agents de l’administració pública, acceleradores, incubadores, inversió, coworkings, associacions empresarials, membres de la universitat, així com emprenedors i emprenedores, estudiants i ciutadania en general.

Els València Startup Awards van servir per posar fi a l’esdeveniment NoMoreSuitsVite, un esdeveniment que se celebra de forma mensual des d’octubre de 2014 amb el suport de la xarxa de emprenedoria de VIT Emprende d’InnDEA València.

Per NoMoreSuitsVite han passat més de 60 projectes emprenedors i més de 60 mentors i mentores. Ha comptat amb la participació de més d’1.000 assistents cada any, convertint-se en el NoMoreSuits amb més edicions del país i tot un referent en la creació de sinergies.

Vore fotos ací 

Las Naves acull la III edició del #Climathon, un encontre mundial d’idees emprenedores contra el canvi climàtic

Esdeveniments

10 October 17

El Col·lab encén la maquinària d’idees transformadores per a València

Notícies

6 October 17

L'espai col·laboratiu Col·lab comença a caminar en Las Naves

Notícies

29 September 17