Projecte 3D Tune-In – Desdejuni innovador

Social Innovation
4 May 17
  • Dins de la seua estratègia de fomentar iniciatives innovadores que milloren la qualitat de vida de les persones, Las Naves acull el pròxim 18 de maig a les 9 h. un desdejuni de treball per a donar a conèixer el projecte europeu 3D Tune-In, que uneix Salut amb Creació Digital.
  • Aquest projecte permetrà que les persones usuàries d’audiòfons puguen personalitzar-los millor segons les seues necessitats, així com sensibilitzar a la societat del problema de la sordesa d’una manera amena.

El dia 18 de maig ens reunirem a Las Naves, de 9.00 a 10.00 del matí, per a posar en valor el desenvolupament d’eines innovadores que no solament suposen un gran pas avance en matèria d’inclusió i benestar per a les persones amb diversitat funcional.

El projecte desenvoluparà una sèrie d’aplicacions i jocs amb so i imatge 3D dirigides a facilitar i possibilitar el correcte ús dels audiòfons d’última generació al públic infantil, adult i a les persones majors. També es generaran jocs educatius per a conscienciar a la societat, famílies i actors institucionals sobre el que significa patir sordesa parcial i/o pèrdua auditiva.

Aquestes ferramentes poden ajudar a empreses i desenvolupadors/as per a generar nous productes adaptats per a un públic amb dificultats i necessitats especials relacionats amb la pèrdua de l’audició, total o parcial.

Si desitges inscriure’t, per favor, emplena aquest formulari. Només et portarà uns segons!

Vore programa: Flyer

 

Información
Fecha inicio 18/5/2017
Fecha fin 18/5/2017
Lugar LAS NAVES

Las Naves acull un taller participatiu sobre mobilitat sostenible en el Marítim

Events

18 September 17

Economia solidària, una alternativa al modele capitalista

Events

8 August 17

Trobada de Salut Digital i Deterioració cognitiva: Reptes i Solucions

Events

3 July 17