Projecte 3D Tune-In – Desdejuni innovador

Social Innovation
4 May 17
  • Dins de la seua estratègia de fomentar iniciatives innovadores que milloren la qualitat de vida de les persones, Las Naves acull el pròxim 18 de maig a les 9 h. un desdejuni de treball per a donar a conèixer el projecte europeu 3D Tune-In, que uneix Salut amb Creació Digital.
  • Aquest projecte permetrà que les persones usuàries d’audiòfons puguen personalitzar-los millor segons les seues necessitats, així com sensibilitzar a la societat del problema de la sordesa d’una manera amena.

El dia 18 de maig ens reunirem a Las Naves, de 9.00 a 10.00 del matí, per a posar en valor el desenvolupament d’eines innovadores que no solament suposen un gran pas avance en matèria d’inclusió i benestar per a les persones amb diversitat funcional.

El projecte desenvoluparà una sèrie d’aplicacions i jocs amb so i imatge 3D dirigides a facilitar i possibilitar el correcte ús dels audiòfons d’última generació al públic infantil, adult i a les persones majors. També es generaran jocs educatius per a conscienciar a la societat, famílies i actors institucionals sobre el que significa patir sordesa parcial i/o pèrdua auditiva.

Aquestes ferramentes poden ajudar a empreses i desenvolupadors/as per a generar nous productes adaptats per a un públic amb dificultats i necessitats especials relacionats amb la pèrdua de l’audició, total o parcial.

Si desitges inscriure’t, per favor, emplena aquest formulari. Només et portarà uns segons!

Vore programa: Flyer

 

Información
Fecha inicio 18/5/2017
Fecha fin 18/5/2017
Lugar LAS NAVES

Trobada de Salut Digital i Deterioració cognitiva: Reptes i Solucions

Events

3 July 17

Las Naves llança la xarxa Connecta Energia amb el suport del sector energètic de València

News

28 June 17

Las Naves obri una cartera de proveïdors baremada amb valors socials i ambientals

News

27 June 17