Setmana de Networking Internacional de Polibenestar

Social Innovation
17 May 17
  • Las Naves acull el pròxim 8 de juny una sessió oberta per a fomentar la transferència de polítiques públiques europees en innovació social i participa el dia 9 en el Centre Cultural La Nau per a explicar el projecte europeu Activage.
  • Veure programa de totes les activitats: Agenda 7-9 junio EIP AHA (2)
  • El registre està obert fins al pròxim 31 de maig de 2017 a través d’aquest enllaç.

València acull durant la primera setmana de juny de 2017 la Setmana de Networking Internacional de Polibenestar, a la qual assistiran diferents agents europeus i no europeus que treballen en la millora de la qualitat de vida de les persones majors.

L’objectiu és debatre i proposar solucions innovadores que contribuïsquen a la promoció d’un envelliment actiu i saludable, així com intercanviar bones pràctiques a nivell regional, nacional.

8 de juny en Las Naves

En aquest context, Las Naves acull el 8 de juny les Sessions obertes del EIP on AHAEl European Innovation Partnership on Active and Healthy Ageing (EIP on AHA), iniciativa pilot promoguda per la Comissió Europea per a promocionar la innovació en l’àmbit de l’envelliment actiu i saludable.

En la sessió del matí, es debatran diferents temes relacionats amb el EIP on AHA: eines existents, Digital Single market, oportunitats de finançament i premis, etc.

Durant la vesprada, els membres del EIP on AHA tindran l’oportunitat de reunir-se i continuar amb el pla de treball establit a principis de 2016.

9 de juny en Centre Cultural La Nau

L’endemà, Las Naves, a través de la seua xarxa Connecta Salut participarà en la presentació del projecte europeu APPCAREEl, la finalitat del qual és millorar la integració dels serveis socials i sanitaris des de la prevenció desenvolupant, implementant i avaluant nous models de cura integral per a pacients amb fragilitat.

Aquesta serà una oportunitat excel·lent per a donar a conèixer el projecte europeu en el qual participa el Ajuntament de València,  Activage. «Smart Living per a envellir millor»

6 i 7 de juny – Esdeveniments Rellevants

Durant la primera setmana de juny, s’organitzaran també a València altres esdeveniments relacionats amb la temàtica. El 6 de juny, les xarxes ENSA, ELISAN i Youth Care Platform organitzaran la seua Assemblea General, acolliment per la Generalitat Valenciana i l’Institut de Recerca Polibienestar. El 7 de juny tindran lloc diverses sessions de treball i visites d’estudi, així com tallers de treball. Així mateix, Las Naves acollirà de 15.00 a 16.30 hores una reunió de la xarxa europea CORAL, formada per regions que col·laboren en l’àmbit de l’habitatge assistit i l’envelliment actiu i saludable.

Per al registre d’en les sessions de treball i visites d’estudi, contacteu amb Elena Curtopassi: Elena.curtopassi@regione.veneto.it

Veure programa: Agenda 7-9 junio EIP AHA (2)

Información
Fecha inicio 6/6/2017
Fecha fin 9/6/2017
Lugar València

Las Naves acull un taller participatiu sobre mobilitat sostenible en el Marítim

Events

18 September 17

Economia solidària, una alternativa al modele capitalista

Events

8 August 17

Trobada de Salut Digital i Deterioració cognitiva: Reptes i Solucions

Events

3 July 17