Vols formar part del Col·lab, el nou espai col·laboratiu de Las Naves?

Entrepreneurship
14 March 17
  • Oberta la convocatòria pública perquè els interessats i interessades puguen presentar-se al programa Col·lab i obtenir un lloc per a treballar en aquest espai en Las Naves, amb la possibilitat també de rebre mentorizació.
  • Consulta les bases de la convocatòria pública ací

El nou espai col·laboratiu Col·lab és un espai de creació i innovació, destinat a aquells emprenedors i emprenedores que concebeixen idees de transformació social i que volen respondre als reptes de la ciutat de València en matèries com la mobilitat, l’energia, l’agroalimentació, la salut i la cultura.

La participació en el programa Col·lab -a través d’una convocatòria pública- està concebuda per a compartir el coneixement i la creació i interconnectar amb els altres, construint xarxes.

Al programa podran participar persones individuals, equips, empreses de nova creació, startups, pimes, cooperatives, així com membres d’estructures més grans -empreses, institucions públiques, universitats, ong’s, etc.- amb la intenció de fomentar l’intraemprenedoria.

Depenent de les característiques de cada projecte, podrà instal·lar-se al col·lab durant un període d’entre 6 i 12 mesos, amb possibilitat d’ampliació de 6 mesos més, prèvia revisió del projecte en si. A més, diferents professionals i institucions estaran disponibles per a facilitar acompanyament i mentorització, i així poder, per exemple, consultar qüestions d’estratègia, comunicació, gestió d’equips, legalitat, finançament, responsabilitat social empresarial, sostenibilitat o impacte social dels projectes.

Las Naves, a més, es compromet a servir de connexió per a facilitar als i les membres del col·lab l’accés cap a fora -en l’àmbit local, nacional o internacional- a entitats, recursos i coneixement; és a dir, servirà de plataforma per a expandir els projectes i fer-los viables.

Les sol·licituds per participar en el programa es poden enviar a l’adreça collab@lasnaves.com adjuntant tota la informació rellevant de les propostes. Per obtenir més informació es pot accedir al Perfil del Contractant de la web www.lasnaves.com

Consulta les bases de la convocatòria pública ací

Las Naves acoge la III edición del #Climathon, un encuentro mundial de ideas emprendedoras contra el cambio climático

Events

10 October 17

El Col·lab encén la maquinària d’idees transformadores per a València

News

6 October 17

Premis Innova 2017

Grants

19 July 17