enerTIC Awards 2017

Programa europeu: Climate Kic

Sostenibilitat
4 July 17

Web_enerTICAwards2017Azul

  • Totes les organitzacions tant públiques com a privades, estan convidades a participar en aquesta Convocatòria dels enerTIC Awards. El termini de recepció finalitza el pròxim 25 d’agost.

enerTIC Awards 2017 és una iniciativa que permet identificar, premiar i divulgar casos d’èxit i bones pràctiques que servisquen de referència per a avançar i conscienciar sobre les oportunitats d’estalvi energètic que ofereix la digitalització de ciutats.

Si has participat en un projecte que haja contribuït a reduir el consum energètic amb l’aplicació de noves tecnologies no ho dubtes, i presenta-ho als enerTIC Awards.

Com a novetat enguany hi ha una categoria internacional “Smart European Efficiency” en la qual podran participar projectes internacionals referents en l’ús de les Tics per a la millora de l’Eficiència Energètica i la Sostenibilitat.

A més en aquesta edició, les candidatures de projectes se centraran en els quatre Topics prioritaris d’enguany: Smart Cities, Smart Energy, Smart Industry 4.0 i Smart Data Center.

Tota la informació ací

Transition Cities

En aquest context de foment de la sostenibilitat, Las Naves participa en el projecte europeu Transition Cities dins de Climate KIC amb la finalitat de trobar solucions urbanes i identificar reptes per a reduir les emissions de carboni i contribuir a la lluita contra el canvi climàtic.

Actualment a València es pot veure com s’estan desenvolupant alguns dels pilots plantejats dins de Transition Cities, com és el cas de la instal·lació de plaques solars en el mercat ambulant de la platja de la Malvarosa.

Més informació sobre els projectes pilot a València ací

Més informació sobre Climate KIC ací

Climate-KIC

Procés de consulta pública per al desenvolupament del PACES-2030 de València

Esdeveniments

17 October 17

Primera Jornada Jornada de Recerca sobre Canvi Climàtic

Esdeveniments

16 October 17

Las Naves acull la III edició del #Climathon, un encontre mundial d’idees emprenedores contra el canvi climàtic

Esdeveniments

10 October 17