Es busquen artistes per unir art i adaptació al canvi climàtic

Programa europeu: Horizon 2020

Cultura Sostenibilitat
19 January 17
  • Convocatòria oberta de ClimateArt Awards fins al proper 30 de gener, amb 3 premis a les millors iniciatives, que seran presentades a València en el marc del Festival Climateurope, del 5 al 7 d’abril d’aquest any.

Climateurope ha obert la convocatòria de ClimateArt Award per recollir iniciatives artístiques que seran mostrades en el marc del Festival Climateurope, que tindrà lloc a València del 5 al 7 d’abril de 2017. El lema del Festival en la seua primera edició és “Generant vincles entre la ciència i la ciutadania” Linking science to society.

Els artistes que presenten les seues propostes han de centrar les iniciatives en algun dels temes del Festival: aigua, agricultura o la possibilitat de millorar el món a partir d’informació i dades climàtiques.

La convocatòria estarà oberta fins al proper 30 de gener i en ella poden tenir cabuda mitjans creatius de qualsevol índole: pintura, dibuix, dansa, música etc. amb vinculació amb la temàtica de Festival Climateurope.

Des de l’organització es desitja que aquesta convocatòria tinga iniciatives inspiradores en clau positiva, centrades en els reptes que suposa l’adaptació al canvi climàtic més que en la visió simplista o catastrofista a la qual es redueix en moltes ocasions el missatge associat al canvi climàtic.

Llegir convocatòria ací

Formulari online ací