Esta vesprada finalitza el Festival #PINT17VLC, vine i veuràs com trionfa la ciència a València!

I+D+i
17 May 17
  • Des de Las Naves Centre d’Innovació Urbana s’ha organitzat juntament amb Pint of Science Espanya la tercera edició d’aquest festival internacional de divulgació científica que s’està celebrant amb molt bon acolliment des del dilluns passat fins a aquesta vesprada que finalitza. 
  • Els quatre bars en els quals s’han celebrat les diverses xarrades han completat el seu aforament, omplint-se de professionals i estudiants apassionats per la ciència amb moltes ganes de divertir-se i aprendre. 
  • Totes les fotos de les xarrades ací. Mira que be ens ho passem en #PINT17VLC!

Per tercer any consecutiu, València ha acollit amb molt èxit el festival de ciència més internacional, Pint of Science, a través d’aquest festival Las Naves ha traslladat als científics i científiques amb tot el seu coneixement als quatre bars situats en diferents punts de la ciutat: “Murta vins i tapes” en Benimaclet, “Ben’s Inn” en la plaça Hondures, “Ca Revolta” en el Carmen i “Mercedes Jazz” en Russafa.

Per als tres dies de l’esdeveniment s’han programat fins a 25 xarrades -d’accés lliure, per a totes les edats i gratuït- per a parlar de temes tan diversos com el funcionament del cervell, els límits de l’univers, el canvi climàtic o fins i tot els secrets del clítoris.

Aquesta vesprada finalitza el Festival, així que encara pots gaudir de les xarrades sobre aquests temes: “Planeta Terra” sobre medi ambient, agricultura i canvi climàtic, “Dels àtoms a les galàxies” sobre astrofísica i ciència molecular, “Ment meravellosa” sobre neurociencia i “El nostre cos” sobre salut i medicina.

Mira la programació de #PINT17VLC ací i vine’t!

València participa a Tallin compartint bones pràctiques de Compra Pública d'Innovació

Notícies

19 October 17

Projectes empresarials entre Argentina i Espanya 2017

Ajudes

17 August 17

Accions de programació conjunta internacional 2017

Ajudes

17 August 17