Fira Medica 2016

Emprenedoria
7 November 16

* La fira Medica 2016, que se celebrarà a Düsseldorf entre el 15 i el 17 de novembre, congrega a participants de desenes de països amb l’objectiu d’establir relacions entre empreses i startups d’enfocament tecnològic mèdic.

Medica 2016 és una de les fires més importants a nivell internacional del sector mèdic, en el marc de la qual tenen lloc les Trobades Empresarials bilaterals sobre tecnologia mèdica, organitzades per SEIMED. Amb una tradició de més de 15 anys, en l’edició passada van assistir més de 300 participants de 30 països diferents.

L’objectiu de la fira és donar a conèixer els últims avanços en tecnologies mèdiques, facilitar l’oportunitat a les empreses i startups del sector amb un enfocament tecnològic mèdic, perquè puguen acudir a aquest esdeveniment i establir relacions en temes d’estat de prospecció del mercat, de les tecnologies més capdavanteres, expansió comercial, possibilitats d’internacionalització, etc.

En l’edició anterior van participar 6 empreses i startups de VIT Salud. L’experiència va ser qualificada pels i les participants amb un elevat grau de satisfacció, tant a nivell professional com a personal.

En aquesta edició, novament la fira comptarà amb la presència de empreses i startups seleccionades de VIT Salut.

Las Naves acull la III edició del #Climathon, un encontre mundial d’idees emprenedores contra el canvi climàtic

Esdeveniments

10 October 17

El Col·lab encén la maquinària d’idees transformadores per a València

Notícies

6 October 17

L'espai col·laboratiu Col·lab comença a caminar en Las Naves

Notícies

29 September 17