General Drones acompanyarà a Ribó en la II Trobada d’Alcaldes de la Xarxa Innpulso

Tecnologia
15 February 17
  • L’encontre, que se celebrarà el pròxim 1 de març a Madrid i en el qual participarà Joan Ribó, reunirà a tots els alcaldes i alcaldesses de les 62 ciutats què pertanyen a la Xarxa, junt amb les Pimes/MicroPimes més innovadores que hagen sigut seleccionades en cadascuna de les ciutats.
  • General Drones, dedicada al disseny, fabricació, formació i serveis d’aplicacions personalitzades amb drones, ha estat escollida després d’una convocatòria pública realitzada per Las Naves i adreçada a xicotetes i mitjanes empreses que desenvolupen un projecte innovador.

Aquest esdeveniment està emmarcat dins l’estratègia de la Xarxa de Ciutats de la Ciència i Innovació Innpulso, amb l’objectiu de promocionar a les Pimes Innovadores dels municipis, dotar-les de visibilitat i facilitar el seu accés a mercats potencials i a possibles inversors.

Els alcaldes i alcaldesses acompanyaran a les startups o empreses innovadores seleccionades en les seues respectives ciutats -una seixantena- per a que puguen presentar els seus projectes. A més, hi haurà també una zona expositiva en la què podran donar-se a conéixer, així com un espai de networking el dia anterior.

General Drones és una empresa de recent creació, amb seu en València, i que té un alt component innovador. Entre les seues línies de treball, per exemple, desenvolupa drones específics destinats al sector del salvament i les emergències. Actualment, a més, treballa en la inserció del seu projecte en les diferents plataformes que lluiten per la supervivència dels refugiats que escapen del seu territori per la mar.

La jornada, organitzada per l’Ajuntament de Madrid, comptarà amb la presència de l’Alcalde de València, Joan Ribó i estarà inaugurada per l’Alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena.

Premi Europeu de Divulgació Científica "Estudi General"

Ajudes

26 July 17

Trobada CPI Tecnologia i Desigualtat

Esdeveniments

21 March 17