HealthTech Venture Forum

Programa europeu: Activage

Emprenedoria
10 July 17

website banner_1440x300_HVF_0407

  • La ciutat de València acollirà el pròxim mes d’octubre l’esdeveniment “HealthTech Venture Forum” que reunirà durant dos dies -25 i 26 d’octubre en Las Naves– a les 40 empreses innovadores de Salut amb més futur d’Europa.
  • Aquelles empreses innovadores que estiguen interessades a presentar-se davant inversors en l’esdeveniment d’octubre, tindran de termini fins al pròxim 18 de setembre per a registrar la seua sol·licitud ací.

Tech Tour International ha tornat a seleccionar València per a un dels seus fòrums tecnològics més capdavanters, el HealthTech Venture Forum, després de l’èxit de la passada edició del Digital health Venture Forum celebrada també en Las Naves a l’octubre de 2016. HealthTech Venture Forum permetrà a 40 empreses innovadores del sector de Salut presentar els seus projectes davant més de 40 inversors, experts del sector i altres perfils corporatius.

Aquest esdeveniment d’escala internacional se celebrarà el 25 i 26 d’octubre en Las Naves, gràcies a l’aposta conjunta de la Generalitat Valenciana, a través de IVACE i el Banc de Patents, el Consell de Càmeres de la Comunitat Valenciana, ICEX- Invest in Spain, i de l’Ajuntament de València, a través de Las Naves, seu de l’esdeveniment una vegada més.

L’objectiu principal del HealthTech Venture Forum és donar l’oportunitat a 40 empreses innovadores del sector de les Tecnologies de la Salut, de presentar els seus projectes davant un jurat internacional compost per més de 40 inversors professionals i experts. Aquestes empreses seran prèviament seleccionades per un Comitè de Selecció independent format per experts en aquests sectors. Enguany l’esdeveniment està obert a empreses innovadores de Biotecnologia, Salut Digital i Tecnologies Mèdiques.

L’esdeveniment té caràcter internacional. De les 40 empreses seleccionades, almenys 15 seran de la Comunitat Valenciana. La resta seran d’altres regions espanyoles i d’un altre països europeus.

En finalitzar l’esdeveniment seran premiats els millors projectes i presentacions, que podran participar en el European Venture Contest Final 2017, el pròxim mes de desembre a Alemanya.

QUI POT INSCRIURE’S EN EL PROCÉS DE SELECCIÓ?

Se cerquen empreses innovadores en Salut relacionades amb Tecnologies mèdiques, Salut Digital i Biotecnologia:

Salut Digital:
Salut i cures a través de tecnologia digital, telemedicina i dispositius connectats (sensors i dispositius connectats, tracking i Dx, connexió de pacients i atenció sanitària).
Teràpia digital, prevenció i cura del pacient, anàlisi de dades de salut (Dades de salut & analítica; teràpia digital i implicació del pacient en el tractament)
Innovació en assistència, cura, atenció i inclusió social.
Alimentació, nutrició, esport i benestar.
Tecnologies Mèdiques/ diagnòstic:
Dispositius mèdics, cardiologia, ortopèdia, neurologia, oftalmologia, dental, robòtica, drug delivery devices, òrgans artificials i dispositius d’assistència.
Biotecnologia:
Biotecnologia humana, genètica, serveis de recerca biotecnològica, serveis farmacèutics, recerca farmacèutica.

(Consulta més detalls sobre els sectors en els quals se centra l’esdeveniment ací)

Resta de requisits:
Empresa amb seu a València, Espanya o resta d’Europa.
A la recerca d’oportunitats de socis i inversió en els pròxims 18-24 mesos. Es valorarà que ja haja sigut recolzada per un inversor.
Que tinga una tecnologia provada, mercat testat o model de negoci validat.
Pot estar en un estadi d’incubació, o acceleració però almenys ha de comptar amb un prototip, o producte, molt proper a la fase de comercialització.
Companyia constituïda legalment encara que pot ser que manque d’estats financers rellevants doncs no és necessari que estiga ja facturant.
COM REGISTRAR LA TEUA SOL·LICITUD PER A PARTICIPAR EN LA SELECCIÓ D’empreses QUE PRESENTARAN EN L’ESDEVENIMENT

Registra la teua sol·licitud abans de l’18 de setembre seguint aquests passos en aquest enllaç:

1.- Inscriu-te directament en la web de l’esdeveniment.
2.- Completa el teu perfil online.
3.- Adjunta la teua presentació corporativa o “pitch desk” més recent.

Accedeix a la convocatòria i continguts de l’esdeveniment a través d’aquest enllaç.
PROCÉS DE SELECCIÓ

Els mèrits a valorar pel Comitè de Selecció internacional (Expert Jury) els pots consultar en aquest enllaç.

Més informació e inscripcions ací

 

Información
Fecha inicio 25/10/2017
Fecha fin 26/10/2017
Lugar Las Naves

Las Naves acull la III edició del #Climathon, un encontre mundial d’idees emprenedores contra el canvi climàtic

Esdeveniments

10 October 17

El Col·lab encén la maquinària d’idees transformadores per a València

Notícies

6 October 17

L'espai col·laboratiu Col·lab comença a caminar en Las Naves

Notícies

29 September 17