II Congrés Go Global

I+D+i
26 May 17

logo-whiteEl Congrés Go Global és un punt de trobada sobre internacionalització en el qual durant els dies 7 i 8 de juny es van a celebrar diverses xarrades, seminaris, ponències, així com entrevistes amb professionals del sector.

El primer dia, entre altres xarrades sobre finançament i internacionalització, se celebrarà a les 15.50h. una taula redona sota el títol “La paritat de gènere, oportunitat de ser més competitiu en el mercat global”.

Per a les empreses de l’àmbit creatiu i cultura el dia 8 a les 10h. es va a organitzar una taula redona sobre “Internacionalització en empreses creatives i culturals”.

A continuació a les 13h. Miguel A. Juan donarà una conferència d’un tema de plena actualitat “Sense ciberseguritat no hi ha transformació digital”, seguit per una altra xarrada sobre “Com els municipis poden participar en projectes europeus”, impartida per Myriam Fernández.

Respecte a aquest últim títol, el Ajuntament de València participa en diversos projectes europeus a través de Las Naves, de diferents temes que a grans trets són, de mobilitat, SUCCESS i SUITS, de sostenibilitat, Transition Cities, Plastic Circle, Growgreen, Castwater i Life Future, de compra pública innovadora, CEPPI, i d’innovació social, Activage, entre altres projectes.

Pots conèixer més sobre tots els projectes europeus ací

Consultar el programa complet ací

Información
Fecha inicio 7/6/2017
Fecha fin 8/6/2017
Lugar Feria Valencia

València participa a Tallin compartint bones pràctiques de Compra Pública d'Innovació

Notícies

19 October 17

Projectes empresarials entre Argentina i Espanya 2017

Ajudes

17 August 17

Accions de programació conjunta internacional 2017

Ajudes

17 August 17