InnDEA participa en una jornada sobre economia social i cooperativisme a Benimaclet

Innovació social Participació
15 April 16

La cooperativa La Repartidora ha estat l’organitzadora d’aquest cicle de conferències que va començar ahir i s’allargarà fins el pròxim 29 d’abril al barri.

El tècnic en innovació i economia social d’InnDEA València, Raúl Contreras, intervingué ahir en la primera de les conferències sobre l’empreneduria col·lectiva.

La Repartidora, dedicada a la distribució de productes d’economia solidària i comerç just, junt amb altres cooperatives ha posat en marxa un projecte que amb el títol “Barricoop”, té com a objectiu fer de Benimaclet un barri cooperatiu. Amb aquest espèrit, s’han muntat també les Jornades d’Economia Social i Cooperativisme, que busquen difondre la cultura cooperativa com a model de creació d’empreses, d’emprenedoria colectiva, front al model d’emprenedoria individual.

Contreras explicà en la seua ponència que l’aposta és clara: “estem per l’economia amb valors, no volem parlar sols de rendiment financer, sinó també de que aquest rendiment siga social i mediambiental”.

El regidor d’Innovació de l’Ajuntament de València, Jordi Peris, ha afegit que la presència d’InnDEA en les jornades “és, de nou, una mostra més de l’espèrit de la nova etapa i del compromís de l’entitat per la innovació I l’economia social, que tanta falta fa als barris de la nostra ciutat”.

Concurs Europeu d'Innovació Social

Ajudes

20 March 17

El I Ideathon detecta les barreres de les dades obertes de València

Notícies

15 March 17

Convocatòria d'ajudes del Fons Social Europeu per valor de 3,3 milions d'euros

Ajudes

14 March 17