InnDEA València aposta per la creació digital i recolza un curs més al sector valencià dels videojocs

Cultura Tecnologia
31 August 16

* Hui dimarts 6 de setembre Las Naves acullen el ja tradicional encontre mensual de desenvolupadors i desenvolupadores de videojocs GamesDevs Meetup València.

* Com a novetat, en aquesta ocasió el públic podrà conéixer i provar del 7 al 10 de setembre  -en la Sala Think Thank de Las Naves de 11h a 14h i de 16h a 20h- la tecnologia de Realitat Virtual que s’utilitza als videojocs.

InnDEA València aposta un any més pel suport i impuls a la creació digital valenciana. Una de les activitats que serveixen d’exemple d’aquesta línia d’actuació és la novetat enguany d’incloure diferents elements dinamitzadors que es posaran en marxa a partir de la setmana que vé en el marc dels encontres de desenvolupadors i desenvolupadores de videojocs GamesDevs Meetup València.

Hui dimarts 6 de setembre tindrà lloc a les 18:30h la ja tradicional “quedada informal” de GameDevs Meetup València, un encontre mensual i gratuït, que també se celebra a Las Naves, i que es reprén aquest curs per a de nou conéixer i intercanviar opinions amb els i les professionals de la indústria del videojoc de la nostra ciutat. GamesDevs Meetup compta amb el suport i col·laboració de InnDEA València i de l’Associació d’Estudiants de Videojocs.

Un dia després, el 7 de setembre el públic podrà provar en la sala Think Thank de Las Naves durant quatre dies, la tecnologia de Realitat Virtual que empra una representació de les empreses valencianes de videojocs. Aquesta tecnologia és una de les més importants en aquestos moments en el món dels videojocs.

Información
Fecha inicio 6/9/2016
Fecha fin 10/9/2016
Horario 11h a 14h / 16h a 20h

Las Naves acollirà LAPSO, el I Encontre de Fotografia Multimèdia

Esdeveniments

18 August 17

Premi Bones Pràctiques de Lectura Fàcil 2017

Notícies

18 August 17