InnDEA València col·labora amb una jornada sobre innovació educativa en la setmana «maker»

Emprenedoria Innovació social Participació
2 June 16

* La Associació Bylinedu organitza demà divendres per la vesprada a Las Naves, amb la col·laboració d’InnDEA València, un encontre en el què es parlarà d’educació digital innovadora i creativa.

* Aquesta activitat s’emmarca dins de la «European Maker Week», una iniciativa que ha estat desenvolupant-se durant tota aquesta setmana i que està promoguda per la Comissió Europea.

L’objectiu de la «European Maker Week» és impulsar la cultura «maker», centrada en el desenvolupament de l’empoderament ciutadà a través de l’educació innovadora i creativa. En concret la jornada del pròxim divendres organitzada per l’Associació Bylinedu, i en la què col·labora InnDEA València, anima als professors a emprendre iniciatives educatives utilitzant la tecnologia, amb una meta clara: la de la integració, el aprenentatge i la inclusió social.

El regidor d’Innovació de l’Ajuntament de València, Jordi Peris, destaca el recolzament d’InnDEA a aquestes iniciatives «que aposten pel treball amb col·lectius que tenen més difícil l’accés a entorns digitals. És important que superem aquesta escletxa digital, i que a més, es faça des de l’educació», assenyala.

Durant tota aquesta setmana s’han desenvolupat altres iniciatives “maker” a la ciutat -tallers, xerrades o jornades- en la que s’han presentat experiències molt diverses entorn a la fabricació digital, les tecnologies interactives o l’educació innovadora, i que han estat organitzades per WayCo, FabLabVLC, Berklee València, Droide Comunidad, Laboratorio de Fabricación, ValènciaLAB i Chiquiemprendedores i Ifab (Universitat Politècnica de València).

Las Naves acull la III edició del #Climathon, un encontre mundial d’idees emprenedores contra el canvi climàtic

Esdeveniments

10 October 17

El Col·lab encén la maquinària d’idees transformadores per a València

Notícies

6 October 17

L'espai col·laboratiu Col·lab comença a caminar en Las Naves

Notícies

29 September 17