InnDEA València col·labora amb una jornada sobre innovació educativa en la setmana «maker»

Emprenedoria Innovació social Participació
2 June 16

* La Associació Bylinedu organitza demà divendres per la vesprada a Las Naves, amb la col·laboració d’InnDEA València, un encontre en el què es parlarà d’educació digital innovadora i creativa.

* Aquesta activitat s’emmarca dins de la «European Maker Week», una iniciativa que ha estat desenvolupant-se durant tota aquesta setmana i que està promoguda per la Comissió Europea.

L’objectiu de la «European Maker Week» és impulsar la cultura «maker», centrada en el desenvolupament de l’empoderament ciutadà a través de l’educació innovadora i creativa. En concret la jornada del pròxim divendres organitzada per l’Associació Bylinedu, i en la què col·labora InnDEA València, anima als professors a emprendre iniciatives educatives utilitzant la tecnologia, amb una meta clara: la de la integració, el aprenentatge i la inclusió social.

El regidor d’Innovació de l’Ajuntament de València, Jordi Peris, destaca el recolzament d’InnDEA a aquestes iniciatives «que aposten pel treball amb col·lectius que tenen més difícil l’accés a entorns digitals. És important que superem aquesta escletxa digital, i que a més, es faça des de l’educació», assenyala.

Durant tota aquesta setmana s’han desenvolupat altres iniciatives “maker” a la ciutat -tallers, xerrades o jornades- en la que s’han presentat experiències molt diverses entorn a la fabricació digital, les tecnologies interactives o l’educació innovadora, i que han estat organitzades per WayCo, FabLabVLC, Berklee València, Droide Comunidad, Laboratorio de Fabricación, ValènciaLAB i Chiquiemprendedores i Ifab (Universitat Politècnica de València).

Trobada TEI BIO València amb Vera Tech for Health

Esdeveniments

10 April 17

Las Naves reuneix als 50 líders més importants de la comunitat startup europea

Esdeveniments

22 March 17

Concurs Europeu d'Innovació Social

Ajudes

20 March 17