InnDEA València i Bylinedu promouen un taller de programació i robòtica per a xiquets i xiquetes

Cultura Participació Tecnologia
21 June 16

Cartel CoderDojo Bylinedu

* Las Naves de València acolliran dissabte que vé 25 de juny la Trobada de l’Associació de Clubs CoderDojo d’Espanya, un esdeveniment en el qual InnDEA València i l’associació d’iniciatives educatives Bylinedu han convocat un taller gratuït basat en la programació de videojocs i aplicacions per a mòbils per a xiquets i xiquetes i adolescents d’entre 8 i 17 anys.

* En el taller, d’accés totalment lliure i que se celebrarà de 17:30h a 19h, hi haurà jocs, reptes de programació i premis per als qui participen.

CoderDojo Espanya compta amb set clubs al nostre país, entre ells el de València, representat per l’Associació Bylinedu. L’associació espanyola, per la seua banda, està inclosa en la Fundació CoderDojo, una xarxa de 1.000 clubs registrats al voltant del món en 63 països, amb l’objectiu comú de difondre la programació i la robòtica entre xiquets, xiquetes i joves de forma gratuïta.

En aquesta ocasió i amb l’objectiu d’intercanviar experiències i projectes a nivell nacional i internacional, assistirà a la sessió Rosa Langhammer, representant de la Fundació CoderDojo i que es troba aquests dies a Espanya difonent i donant suport als clubs.

Aquest esdeveniment, a més, coincideix amb la celebració del 4º aniversari de l’Associació Bylinedu, i s’aprofitarà també per conèixer als participants d’altres clubs CoderDojo Espanya a través d’una connexió múltiple per videoconferència.

Información
Fecha inicio 25/6/2016
Fecha fin 25/6/2016
Lugar Las Naves

GameDevs Meetup amb CookieBit

Esdeveniments

28 April 17

Las Naves presenta el mapa d’indústries creatives i culturals de València

Notícies

27 April 17

Laboratori de Ciència Criminal per a Escriptors

Esdeveniments

18 April 17