InnDEA València i IVACE Internacional organitzen una missió empresarial al Web Summit de Lisboa

Emprenedoria
7 November 16

* El congrés Web Summit, que se celebra des de hui fins el pròxim dijous 10 de novembre a la capital portuguesa, és un dels més importants a nivell mundial destinat a startups de base tecnològica.

* InnDEA València -a través de la seua xarxa de emprenedoria Vit Emprende- i IVACE Internacional obriren el passat mes de juliol una convocatòria pública de la què han estat escollides diverses startups que participaran en la missió empresarial al congrés.

Web Summit se celebra anualment des de 2010 i se centra en la tecnologia en Internet. Entre el públic assistent podem trobar empreses tecnològiques d’èxit fins a startups incipients, a més dels grups d’inversió mes importants d’aquest sector. Durant els primers cinc anys, l’esdeveniment ha tingut lloc a Dublin, i aquest any es trasllada a Lisboa, que l’acollirà els pròxims tres anys.

Les empreses valencianes participants en la missió convocada per InnDEA València i IVACE Internacional són membres de la #ComunidadVITe, pertanyent a la xarxa d’InnDEA València Vit Emprende. Totes compleixen el requisit de ser startups de base tecnològica i han desenvolupat una solució pròpia. Les escollides són Hooptap, dedicada a l’elaboració de ferramentes de joc -gamificació- per aplicar-les a estratègies de negoci; Training Experience, que promou la mobilitat internacional d’estudiants en Europa sent el pont entre aquestos i les empreses; Entrenarme, que facilita centres d’entrenament pròxims als usuaris i entrenadors personals; Demium startups, incubadora de negocis en internet; i Mobimento Mobile, que opera en el sector de les solucions i serveis basats en telefonia mòbil.

En la selecció de les startups escollides s’ha prioritzat aquelles que fomenten l’economia social, ètica i/o mediambiental. Junt amb aquestes startups també acudiran altres de la mà d’IVACE Internacional (Startupxplore, Carcrash i Mrjeff), les quals formaran al complet la delegació valenciana en el congrés, que tindrà l’oportunitat d’establir relacions en temes de captació de talent, estat de la competència, expansió comercial, possibilitats d’internacionalització i inversió. Més info: https://websummit.net/

Las Naves acull la III edició del #Climathon, un encontre mundial d’idees emprenedores contra el canvi climàtic

Esdeveniments

10 October 17

El Col·lab encén la maquinària d’idees transformadores per a València

Notícies

6 October 17

L'espai col·laboratiu Col·lab comença a caminar en Las Naves

Notícies

29 September 17