InnDEA València i la ETSINF organitzen amb PaellaCON la I Jornada sobre Seguretat Informàtica

I+D+i Tecnologia
21 June 16

paellacon* El pròxim divendres 24 i el dissabte 25 de juny València acollirà una sèrie de ponències de personal expert en temes com la seguretat informàtica, el hacking, la tecnologia i la normativa al respecte.

* L’organització de aquesta jornada gratuïta, duta a terme per InnDEA València, l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica de la UPV (ETSINF) i els membres de PaellaCON, prioritzarà la inscripció de dones fins a completar la meitat de l’aforament, amb l’objectiu de reduir la bretxa digital de gènere en aquest sector tradicionalment masculinitzat.

La jornada PaellaCON tractarà de situar a València com un lloc de referència compromés amb la seguretat informàtica. En aquesta primera edició, participaran un total de 15 ponents, amb perfils molt diversos, des de juristes, fins inspectores de policia, enginyers informàtics, especialistes en comunicació, advocades, analistes en intel·ligència i seguretat, etc.

Les xerrades es repartiran en dos sessions. La vesprada de divendres 24 de juny, el Ramboot Gaming Center acollirà una sessió especial de Hack&Beers en ambient distès i on es parlarà d’aplicacions mòbils i d’intel·ligència artificial. La jornada continuarà dissabte 25 de juny en la ETSINF de la Universitat Politècnica de València, on durant tot el dia els i les expertes en seguretat informàtica ens parlaran de temes tan diversos relacionats amb la seguretat informàtica, com el hacking, els videojocs o les pàgines webs.

Més informació: www.paellacon.com

https://www.youtube.com/watch?v=9dHwfYtjGhQ

Información
Fecha inicio 24/6/2016
Fecha fin 25/6/2016
Lugar ETSINF

Projectes empresarials entre Argentina i Espanya 2017

Ajudes

17 August 17

Accions de programació conjunta internacional 2017

Ajudes

17 August 17

Premi Europeu de Divulgació Científica "Estudi General"

Ajudes

26 July 17