InnDEA València i Las Naves obrin un programa d’actuació per a lluitar contra la bretxa digital

Cultura Innovació social Participació Tecnologia
23 August 16

* La línia de treball s’encetarà el pròxim 10 de setembre a Las Naves, amb una sèrie de tallers que aniran celebrant-se durant tot el any amb l’objectiu de combatre el risc d’exclusió tecnològica.

* El programa, que porta com a títol «Digitalitza’t», serà gratuït, tindrà un marcat caràcter educatiu i social i podran participar col·lectius que pateixen la bretxa digital com són xiquets i xiquetes, persones majors o dones.

La iniciativa constarà de diversos subprogrames de temàtiques diferents, entre aquestes per exemple, l’aprenentatge de la programació de software orientat a xiquets, xiquetes i joves, tallers de robòtica, de realitat augmentada, així com acompanyament digital a les persones majors i altres col·lectius en risc d’exclusió tecnològica.

El director d’InnDEA València, Rafa Monterde explica que aquesta nova línia d’actuació «respon al nostre compromís amb la democratització digital. Com a entitats públiques dependents de l’Ajuntament de València tenim el deure d’utilitzar els mecanismes que tenim a la nostra disposició per a facilitar la integració de totes les persones. Des d’InnDEA i Las Naves som conscients del poder de la tecnologia digital i com aquesta contribueix de manera fonamental a un canvi en la societat, a més de ser clau en l’educació, l’ocupació i la inclusió social».

Aquest programa “dóna protagonisme a la ciutadania i enforteix l’espai cívic. Volem que les persones que hi participen se senten part del projecte que simplement consisteix en posar en les seues mans la innovació, la participació i la capacitat de transformacions socials”, afegeix Monterde. El director d’InnDEA València ha assenyalat que el programa també vol explorar vies de col·laboració amb professorat.

Información
Fecha inicio 10/9/2016
Fecha fin 10/9/2016

Las Naves acollirà LAPSO, el I Encontre de Fotografia Multimèdia

Esdeveniments

18 August 17

Premi Bones Pràctiques de Lectura Fàcil 2017

Notícies

18 August 17

Convocatòria de propostes per als Projectes Europeus de Cooperació 2018

Notícies

17 August 17