InnDEA València i Las Naves obrin un programa d’actuació per a lluitar contra la bretxa digital

Cultura Innovació social Participació Tecnologia
23 August 16

* La línia de treball s’encetarà el pròxim 10 de setembre a Las Naves, amb una sèrie de tallers que aniran celebrant-se durant tot el any amb l’objectiu de combatre el risc d’exclusió tecnològica.

* El programa, que porta com a títol «Digitalitza’t», serà gratuït, tindrà un marcat caràcter educatiu i social i podran participar col·lectius que pateixen la bretxa digital com són xiquets i xiquetes, persones majors o dones.

La iniciativa constarà de diversos subprogrames de temàtiques diferents, entre aquestes per exemple, l’aprenentatge de la programació de software orientat a xiquets, xiquetes i joves, tallers de robòtica, de realitat augmentada, així com acompanyament digital a les persones majors i altres col·lectius en risc d’exclusió tecnològica.

El director d’InnDEA València, Rafa Monterde explica que aquesta nova línia d’actuació «respon al nostre compromís amb la democratització digital. Com a entitats públiques dependents de l’Ajuntament de València tenim el deure d’utilitzar els mecanismes que tenim a la nostra disposició per a facilitar la integració de totes les persones. Des d’InnDEA i Las Naves som conscients del poder de la tecnologia digital i com aquesta contribueix de manera fonamental a un canvi en la societat, a més de ser clau en l’educació, l’ocupació i la inclusió social».

Aquest programa “dóna protagonisme a la ciutadania i enforteix l’espai cívic. Volem que les persones que hi participen se senten part del projecte que simplement consisteix en posar en les seues mans la innovació, la participació i la capacitat de transformacions socials”, afegeix Monterde. El director d’InnDEA València ha assenyalat que el programa també vol explorar vies de col·laboració amb professorat.

Información
Fecha inicio 10/9/2016
Fecha fin 10/9/2016

Las Naves acull la III edició del #Climathon, un encontre mundial d’idees emprenedores contra el canvi climàtic

Esdeveniments

10 October 17

30 científiques celebren a València “la nit de les investigadores”

Esdeveniments

27 September 17