InnDEA València i l’Institut Valencià de Cultura organitzen la jornada «Cap a un mercat únic digital. Reptes i oportunitats per a la indústries creatives»

Cultura Tecnologia
7 September 16

* Aquesta jornada s’emmarca dins del Pla Valencià d’Internalització de les Indústries culturals i creatives, i tractarà entre d’altres qüestions, sobre els drets d’autoria.

* La Sala Berlanga del Teatre Rialto acollirà la xerrada el pròxim divendres 9 de setembre a les 9.30 hores.

L’Institut Valencià de Cultura i InnDEA València organitzen, dintre del marc del Pla Valencià d’Internacionalització de les Indústries culturals i creatives, la jornada «Cap a un mercat únic digital: reptes i oportunitats per a les indústries creatives» en la qual estarà com a convidada Begoña G. Otero, Academic Dean EU Business School Munich, i comptarà amb l’assistència del Director de l’Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos.

Al desembre de 2015, la Comissió va presentar una proposta perquè les persones europees puguen viatjar amb els seus continguts en línia i un pla d’acció per a modernitzar les normes sobre drets d’autoria de la UE. Aquest pla d’acció de la Comissió s’articula entorn de quatre pilars complementaris d’igual importància: l’ampliació de l’accés a continguts en tota la UE; la necessitat de noves excepcions a les normes sobre drets d’autoria per a una societat innovadora i inclusiva; la creació d’un mercat únic més just i la lluita contra la pirateria.

La xerrada analitzarà les propostes de la Comissió en relació a aquests quatre pilars que, a més, conformen una visió a llarg termini per als drets d’autoria en la Unió Europea i que afectaran de forma fonamental i estratègica a les indústries creatives de tots els Estats membres.

La clau se situarà a veure com conjugar el valor estratègic global dels drets d’autoria amb les noves oportunitats de creixement i desenvolupament cultural, social i econòmic en la societat de la informació i que es materialitzen en els quatre pilars de l’estratègia de la Comissió Europea.

Información
Fecha inicio 9/9/2016
Fecha fin 9/9/2016

GameDevs Meetup amb CookieBit

Esdeveniments

28 April 17

Las Naves presenta el mapa d’indústries creatives i culturals de València

Notícies

27 April 17

Laboratori de Ciència Criminal per a Escriptors

Esdeveniments

18 April 17