InnDEA València i l’Institut Valencià de Cultura participen en la Fira Barcelona Games World

Cultura Emprenedoria Tecnologia
6 October 16
 • La primera edició de la fira compta amb la participació de nou empreses i escoles valencianes del sector de la creació digital gràcies a la col·laboració institucional. 
 
• Barcelona Games World se celebra en Fira de Barcelona fins al 9 d’octubre i la previsió és comptar amb més de 90.000 assistents.L’Institut Valencià de Cultura, a través de la Sotadirecció de l’IVAC, i InnDEA València, participen en la fira Barcelona Games World 2016 amb un stand per a empreses, escoles de formació i associacions professionals del sector de la creació digital de la Comunitat Valenciana perquè puguen mantenir trobades i reunions de treball.

 

Barcelona Games World és l’esdeveniment internacional de creació digital i videojocs on els aficionats i les aficionades, al costat dels professionals del joc, es donen cita per a conèixer i presentar les novetats i tendències del sector.

En la delegació valenciana hi ha escoles de formació, estudis que desenvolupen programes de realitat virtual, creadors de videojocs i d’altres aplicacions tant per a l’entreteniment com per a l’educació i l’esport i empreses que ofereixen serveis externalitzats com a composició de bandes sonores o realització d’efectes especials.

El regidor d’Innovació i vicepresident d’InnDEA València, Jordi Peris, ha explicat que amb aquesta col·laboració volen “donar visibilitat al potencial que té València en creació digital per a promoure l’atracció de talent, alhora que ajudar al fet que milloren els seus coneixements per a seguir desenvolupant els seus projectes en la nostra ciutat” .

En concret, l’expositor ho formen Digital Sun, l’Escola Superior d’Enginyeria de la Universitat Politècnica de València, Flynn’s Arcade, Games & Symphonies, Mighty Polygon S.L., No Spoon Tech Lab, Primer Frame, Ubisounds i VirtuaFlow.

Las Naves acollirà LAPSO, el I Encontre de Fotografia Multimèdia

Esdeveniments

18 August 17

Premi Bones Pràctiques de Lectura Fàcil 2017

Notícies

18 August 17

Convocatòria de propostes per als Projectes Europeus de Cooperació 2018

Notícies

17 August 17