InnDEA València i l’Institut Valencià de Cultura participen en la Fira Barcelona Games World

Cultura Emprenedoria Tecnologia
6 October 16
 • La primera edició de la fira compta amb la participació de nou empreses i escoles valencianes del sector de la creació digital gràcies a la col·laboració institucional. 
 
• Barcelona Games World se celebra en Fira de Barcelona fins al 9 d’octubre i la previsió és comptar amb més de 90.000 assistents.L’Institut Valencià de Cultura, a través de la Sotadirecció de l’IVAC, i InnDEA València, participen en la fira Barcelona Games World 2016 amb un stand per a empreses, escoles de formació i associacions professionals del sector de la creació digital de la Comunitat Valenciana perquè puguen mantenir trobades i reunions de treball.

 

Barcelona Games World és l’esdeveniment internacional de creació digital i videojocs on els aficionats i les aficionades, al costat dels professionals del joc, es donen cita per a conèixer i presentar les novetats i tendències del sector.

En la delegació valenciana hi ha escoles de formació, estudis que desenvolupen programes de realitat virtual, creadors de videojocs i d’altres aplicacions tant per a l’entreteniment com per a l’educació i l’esport i empreses que ofereixen serveis externalitzats com a composició de bandes sonores o realització d’efectes especials.

El regidor d’Innovació i vicepresident d’InnDEA València, Jordi Peris, ha explicat que amb aquesta col·laboració volen “donar visibilitat al potencial que té València en creació digital per a promoure l’atracció de talent, alhora que ajudar al fet que milloren els seus coneixements per a seguir desenvolupant els seus projectes en la nostra ciutat” .

En concret, l’expositor ho formen Digital Sun, l’Escola Superior d’Enginyeria de la Universitat Politècnica de València, Flynn’s Arcade, Games & Symphonies, Mighty Polygon S.L., No Spoon Tech Lab, Primer Frame, Ubisounds i VirtuaFlow.

Gossos d’assistència, aparcaments de bicicletes i drones de salvament formaran part del Col·lab de Las Naves

Notícies

21 June 17

Encontres "Cultura als barris per a fer ciutat"

Esdeveniments

22 May 17

Curs de formació sobre projectes europeus

Esdeveniments

8 May 17