InnDEA València i Vit Emprende atorguen els premis “València Startup Awards” a La Marina de València

Emprenedoria
7 December 16

* Els guardons es lliuraran hui en una gala que tindrà lloc al recinte de l’Alinghi a La Marina de València, i premien, a través d’una votació en la què han participat quasi 3.500 persones, a les millors startups de l’esdeveniment NoMoreSuitsVite, organitzat mensualment durant dos anys per la xarxa de emprenedoria Vit Emprende d’InnDEA València.

* La cerimònia clausurarà el cicle de NoMoreSuitsVite posant en valor la connexió realitzada de l’ecosistema emprenedor de la ciutat.

VITemprende i NoMoreSuits han conviscut durant dos anys i després d’aquesta fructífera experiència, hui a les 19h tindrà lloc al recinte de l’Alinghi a la Marina de València, aquests premis que donaran visibilitat, una vegada més, a les propostes innovadores de la comunitat startup de València que han passat per NoMoreSuitsVite en les més de 20 edicions que han tingut lloc, i que han fet que es posicione com l’esdeveniment més longeu del país i amb major volum d’assistència.

Els guardons pretenen ser un reconeixement a les startups i als emprenedors i emprenedores més destacables de la #ComunidadVITe -comunitat de la xarxa Vit Emprende-, així com serà una oportunitat més per a la trobada i unió de tots els seus membres, independentment del seu sector d’activitat, amb l’objecte de potenciar les sinergies entre tots els agents i impulsar noves iniciatives innovadores que repercutisquen en la vida de la ciutadania.

Els premis, que seran lliurats durant l’esdeveniment, estan distribuïts en 9 categories i quasi 3.500 persones -membres de la comunitat de Vit Emprende- han votat ja als 24 nominats i nominades (Llista al final de la nota), registrant-se un total de més de 15.400 vots en les diferents categories. Aquestes votacions premien la innovació, la participació, el talent, l’impacte i el treball que hi ha al darrere de cada projecte.

L’esdeveniment, que és gratuït, està organitzat per La Quinta Avenida i ixtoria.com i compta amb el suport de la xarxa VITEmprende d’InnDEA de l’Ajuntament de València, a més compta amb la participació del campus en València de la Universitat de Berklee.

Inscripcions: http://ixtoria.com/2016/11/vlcstartupawards/

 

Nominats i nominades

La startup més prometedora

Sandroller

Carcrash

Night Way

La startup 10

Cuidum

Idasfest

Zanq

La startup que hauria de tornar

Waiyabox

Luraki

Exovite

L’emprenedor/a més crack

Sunil Mathani de Beroomers

Ángel Alberich de Quibim

Eloi Gómez de Mr. Jeff

El/la mentor/a a qui trobem a faltar

Jaime Esteban

Enrique Penichet

Iker Marcaide

El/la mentor/a més canyer/a

Luis Roda

Marta Nogueras

Bianca Dragomir

El/la moloner més fidel

Ricardo García

Juan Tatay

Tere Domenech

El/la moloner més conector/a

Sandra Merchán

Ana Carrau

Paloma Mas

El/la moloner que més promou la Comunitat

Fernando Marzal

Cata Valencia

Javier Megías

Información
Fecha inicio 12/12/2016
Fecha fin 12/12/2016
Lugar La Marina de València,

Las Naves acull la III edició del #Climathon, un encontre mundial d’idees emprenedores contra el canvi climàtic

Esdeveniments

10 October 17

El Col·lab encén la maquinària d’idees transformadores per a València

Notícies

6 October 17

L'espai col·laboratiu Col·lab comença a caminar en Las Naves

Notícies

29 September 17