InnDEA València obri la convocatòria del «Climathon», el major concurs d’idees contra el canvi climàtic

Programa europeu: Climate Kic

Ciutat intel·ligent Emprenedoria Laboratori urbà Participació Sostenibilitat
13 October 16

* InnDEA València ha obert el termini per inscriure’s en l’esdeveniment internacional «Climathon» i aportar idees que ajuden a reduir del consum d’energia a València.

* El «Climathon» se celebrarà el proper 28 d’octubre en Las Naves i es tracta d’un concurs gratuït. Les persones interessades poden inscriure’s ací: https://climathon.climate-kic.org/

El proper 28 d’octubre València se suma al major repte mundial pel canvi climàtic, el concurs d’idees “Climathon”, en el qual van a participar de manera simultània ciutats de fins a 30 països i que està promogut per Climate-KIC, la major col·laboració pública-privada d’Europa centrada en la innovació per mitigar el canvi climàtic.

Conscients de la importància que té hui en dia la implicació pública i privada en la mitigació del canvi climàtic, l’Ajuntament de València, a través d’InnDEA València, ha organitzat aquest esdeveniment en el qual els i les participants hauran de treballar per resoldre el repte: ‘Reducció del consum d’energia a la ciutat de València. Volem animar a estudiants i a professionals del sector a que participen en aquest moviment internacional i que contribuisquen a buscar solucions sostenibles que puguen posar-se en marxa a la ciutat», ha explicat el regidor d’Innovació i vicepresident de InnDEA València, Jordi Peris.

El «Climathon», de caràcter gratuït i amb un aforament de 25 places, tindrà un primer premi per a l’equip guanyador basat en dos mesos de mentorització en Las Naves per desenvolupar la idea seleccionada.

Les persones inscrites en el “Climathon” gaudiran durant 12 hores de l’assessorament de professionals que els guiaran durant la dinàmica de grups, formats per perfils diversos com són desenvolupament, màrqueting, negocis, entre d’altres.

El jurat que estarà format per tècnics d’InnDEA València, de l’Associació valenciana d’empreses del sector de l’energia (Avaesen), de Climate KIC i de l’Ajuntament de València, valorarà positivament aquelles idees que aporten caràcter innovador, que comprenguen un enfocament social i que siguen aplicables a la ciutat.

Vore agenda ací 

Vore  AGENDA climathon Valencia (1)

Información
Fecha inicio 28/10/2016
Fecha fin 28/10/2016

Procés de consulta pública per al desenvolupament del PACES-2030 de València

Esdeveniments

17 October 17

Primera Jornada Jornada de Recerca sobre Canvi Climàtic

Esdeveniments

16 October 17

Las Naves acull la III edició del #Climathon, un encontre mundial d’idees emprenedores contra el canvi climàtic

Esdeveniments

10 October 17