InnDEA València obri una convocatòria pública a través de VIT Salud per assistir a Medica 2016

Emprenedoria I+D+i Tecnologia
28 September 16

* La fira Medica 2016, que se celebrarà a Düsseldorf entre el 15 i el 17 de novembre, congrega a participants de desenes de països amb l’objectiu d’establir relacions entre empreses i startups d’enfocament tecnològic mèdic.

* Les sol·licituds per participar en aquest procés obert a integrants de la xarxa de l’ecosistema de salut d’InnDEA València, Vit Salud, es poden enviar a l’adreça de correu vitsalud@inndeavalencia.com fins al pròxim dilluns 3 d’octubre.

Medica 2016 és una de les fires més importants a nivell internacional del sector mèdic, en el marc de la qual tenen lloc les Trobades Empresarials bilaterals sobre tecnologia mèdica, organitzades per SEIMED. Amb una tradició de més de 15 anys, en l’edició passada van assistir més de 300 participants de 30 països diferents.

L’objectiu de la fira és donar a conèixer els últims avanços en tecnologies mèdiques, facilitar l’oportunitat a les empreses i startups del sector amb un enfocament tecnològic mèdic, perquè puguen acudir a aquest esdeveniment i establir relacions en temes d’estat de prospecció del mercat, de les tecnologies més capdavanteres, expansió comercial, possibilitats d’internacionalització, etc.

En l’edició anterior van participar 6 empreses i startups de VIT Salud. L’experiència va ser qualificada pels i les participants amb un elevat grau de satisfacció, tant a nivell professional com a personal.

En aquesta edició, les empreses i startups interessades tenen com a requisits pertànyer a la Xarxa VIT Salud i que la seua activitat estiga relacionada amb el sector de les tecnologies mèdiques, així com que l’empresa no compte, fins al moment, amb representant en la Fira. En la convocatòria, a més, es prioritzarà a les empreses i startups que fomenten l’economia social, ètica i/o mediambiental i estiguen situades a València.

Les bases per a la inscripció a la convocatòria es poden consultar en el perfil del contractant de la web de InnDEA València. Les sol·licituds es poden enviar al mail: vitsalud@inndeavalencia.com fins al proper dilluns 3 d’octubre. La resolució de la selecció dels participants es publicarà en el perfil del contractant de la web de InnDEA València.

Información
Fecha inicio 15/11/2016
Fecha fin 17/11/2016

València participa a Tallin compartint bones pràctiques de Compra Pública d'Innovació

Notícies

19 October 17

Las Naves acull la III edició del #Climathon, un encontre mundial d’idees emprenedores contra el canvi climàtic

Esdeveniments

10 October 17

El Col·lab encén la maquinària d’idees transformadores per a València

Notícies

6 October 17