InnDEA València participa al I Congrés Internacional: Innovació Social per al canvi, ocupació i inclusió

Innovació social
29 November 16
  • Aquest congrés, organitzat per la Regidoria d’Igualtat, Polítiques inclusives i Inserció Sociolaboral de l’Ajuntament de València i la Fundació Emplea, ha començat hui al Palau de l’Exposició i fins el pròxim divendres 2 de desembre acollirà a ponents i experts i expertes en matèria d’ocupació inclusiva.

  • Aquesta vesprada tindrà lloc, en el marc del congrés, el IV Foro Capazia: Emprenedoria i Autoocupació per a persones amb discapacitat, en el què InnDEA València també col·labora.

Durant quatre dies la ciutat de València acull aquest encontre d’experts en innovació social en la inserció laboral i l’ocupació inclusiva, que permetrà al públic assistent treballar en diversos tallers sobre polítiques inclusives i altres temàtiques com són la creativitat i l’economia circular, etc., així com en taules de bones pràctiques en les què participaran representants de empreses, associacions de discapacitats, entitats solidàries i universitats, entre d’altres.

La jornada coincideix amb la Setmana Europea per l’Ocupació Inclusiva. Entre els ponents al congrés destaquen el filòsof, professor de la Universitat de Barcelona i Premi Nacional d’Assaig, Josep Mª Esquirol, així com experts i expertes nacionals i internacionals en economia social i creació d’ocupació.

En el marc del mateix congrés, se celebrarà aquesta vesprada a partir de les 18h, el IV Fòrum Capazia: Emprenedoria i Autocupació per a persones amb discapacitat, organitzat per l’acceleradora Capazia i que compta també amb la col·laboració d’InnDEA València i la regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de València. En aquest fòrum es tractaran qüestions com la compatibilització de les pensions de la seguretat social i autoocupació per a persones amb diversitat funcional, i tindrà lloc una taula rodona en la què participaran emprenedors i emprenedores amb diversitat funcional i representants de les administracions públiques, amb l’objectiu de debatre sobre la promoció de l’emprenedoria entre persones amb diversitat funcional des del sector públic. Entre les persones participants estarà Mª José Ortolá, Subdirectora General de Economia Social i Emprenedoria i Isabel Lozano, regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de València

El recolzament i participació d’InnDEA València en aquest congrés segueix la línia d’actuació oberta per l’entitat en aquesta nova etapa, en la què està impulsant-se la innovació social i el caràcter inclusiu d’aquesta, com a eina fonamental per aconseguir un nou model de ciutat més just i igualitari.

Més info: http://fundacionemplea.org/

Información
Fecha inicio 29/11/2016
Fecha fin 2/12/2016
Lugar Palau de l’Exposició

30 científiques celebren a València “la nit de les investigadores”

Esdeveniments

27 September 17

Las Naves i la UPV impulsen PaellaCON

Esdeveniments

25 September 17

Las Naves acull un taller participatiu sobre mobilitat sostenible en el Marítim

Esdeveniments

18 September 17