InnDEA València participa amb diverses startups valencianes en la London Technology Week

Emprenedoria Tecnologia
22 June 16

* Londres celebra aquestos dies una setmana de portes obertes en la què mostra el seu potencial i ecosistema innovador a l’exterior. Es tracta d’una cita important per a conéixer els últims avanços en innovació tecnològica procedents de tota Europa.

* InnDEA València ha facilitat a través d’una convocatòria pública oberta amb l’IVACE Internacional, que diverses startups, membres de la comunitat de la xarxa VIT Emprende, puguen participar d’aquesta setmana.

La London Technology Week ofereix l’oportunitat per a connectar, tant a la fundació InnDEA com a les startups que formen part d’aquesta missió, amb el sector tecnològic britànic, pioner en innovació, i també amb el d’altres ciutats europees que igualment es donen cita aquestos dies a Londres.

Durant la missió empresarial, els participants han pogut visitar instal·lacions de la Tech City UK per conéixer de prop el treball de les empreses i startups digitals. La Tech City UK és una entitat pública britànica encarregada de promoure els clústers tecnològics, dins i fora de la capital. Ha estat, junt amb la London and Partners, els encarregats de guiar la missió valenciana, qui també ha conegut de prop acceleradores i espais de coworking de Londres, i ha pogut compartir coneixements i aprendre de l’ecosistema britànic.

Les startups que participen en aquesta missió empresarial pertanyen als sectors de les finances, moda i videojocs, i compleixen el requisit imposat per InnDEA de fomentar l’economia social i/o mediambiental. Totes tenen ja els seus productes o serveis en procés de comercialització i es troben en fase d’expansió al mercat anglosaxó.

Las Naves acull la III edició del #Climathon, un encontre mundial d’idees emprenedores contra el canvi climàtic

Esdeveniments

10 October 17

El Col·lab encén la maquinària d’idees transformadores per a València

Notícies

6 October 17

L'espai col·laboratiu Col·lab comença a caminar en Las Naves

Notícies

29 September 17