InnDEA participa en el Smart City World Congress

Ciutat intel·ligent
14 November 16

InnDEA València participa aquesta setmana en el Smart City World Congress

* Una delegació de l’entitat de l’Ajuntament de València acudirà a aquesta cimera internacional sobre ciutats intel·ligents, que se celebra en la seua sexta edició a Barcelona des de demà fins el pròxim dijous 17 de novembre.

* InnDEA València participarà en diverses ponències sobre innovació social i participació ciutadana.

El Smart City Expo World Congress (SCEWC16), que tindrà lloc del 15 al 17 de Novembre en Fira Barcelona, és un esdeveniment de referència sobre ciutats intel·ligents, que reuneix a multitud de representants públics, d’institucions, universitats, centres d’investigació, empreses i del món de l’emprenedoria. El congrés convida a reflexionar, intercanviar experiències i coneixements sobre les Smart Cities des de diverses òptiques: energia i sostenibilitat, mobilitat i transport, medi ambient i reciclatge, tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), investigació, urbanisme, etc.

El director general d’InnDEA, Rafael Monterde, assenyala que aquest congrés, “és una oportunitat magnífica per escoltar i veure el que es fa en altres ciutats del món, per aprendre, agafar idees i compartir les nostres propostes que intenten fer de València una ciutat intel·ligent que millore la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes”. Monterde participarà demà en la ponència “De la planificació participativa urbana a la innovació social: retornar el poder al poble”.

El dimecres 16 de novembre InnDEA València estarà present també en l’assemblea general de la Xarxa Espanyola de Ciutats Intel·ligents (RECI) -la qual tindrà lloc en el marc del congrés-, així com en la jornada organitzada per les xarxes europees de ciutats Green Digital Charter i EIP-SCC, titulada “Construint una comunitat forta de ciutats intel·ligents a Europa”. En aquest jornada, València compartirà ponències amb ciutats com Rotterdam, Gante, Colonia, Viena, San Sebastián o Sabadell. A més, la institució pública valenciana també oferirà una ponència eixe dia titulada “Compartir i estandaritzar les dades per a millorar la innovació social i urbana en les ciutats”

La delegació valenciana d’InnDEA aprofitarà el congrés per mantenir reunions respecte a diverses qüestions rellevants com són els laboratoris urbans, establir contactes i intercanviar experiències amb altres ciutats del món, així com amb entitats per al foment de la innovació social i urbana. (Més info: http://www.smartcityexpo.com/en/ )

El Projecte SUCCESS per a millorar el transport de mercaderies per a la construcció en el Fòrum CIVITAS 2017

Notícies

26 September 17

El projecte Smart Heritage City (SHCity)

Notícies

1 August 17

SUCCESS redueix els efectes negatius derivats de la construcció en la mobilitat urbana

Notícies

24 July 17