InnDEA València participa en el Big Data Value València Summit

Ciutat intel·ligent
30 November 16

summit-general-image_lowres

* La Ciutat Politècnica de la Innovació (CPI) acull des de hui i fins el proper dissabte 3 de desembre aquest congrés que reunirà a 300 assistents procedents de la indústria, la universitat o l’administració pública, entorn a la gestió i utilització de les dades (Big Data) en Europa.

* InnDEA València participarà demà en una ponència paral·lela al congrés que organitza el projecte europeu BYTE, per a mostrar a ciutats europees els avanços de València en l’aplicació del Big Data a l’hora d’aconseguir beneficis socials en les ciutats.

BYTE és un projecte europeu que té com a objectiu eixe repte social del Big Data en qüestions com la salut, el medi ambient o la concepció de ciutat intel·ligent (smart city). En el cas de València, InnDEA detallarà en la ponència de demà el funcionament de la plataforma VLCi, la qual es basa en components Big Data i en l’anàlisi predictiu de les dades de la ciutat i de gestió dels serveis urbans, obtingudes dels indicadors de cadascun d’aquestos serveis.

El congrés farà èmfasi en els beneficis que aporta el Big Data per a una gestió eficient de la ciutat, ja que aquest permet extraure conclusions de les dades que s’obtenen i prendre decisions operatives per a la planificació i redacció d’estratègies de ciutat, així com d’adequació dels serveis a la ciutadania.

En el cas de la nostra ciutat, per exemple, les dades de València es mostren a temps real en l’App València, i es comparteixen també en el portal de transparència i de dades obertes per a la seua consulta i reutilització.

Més info: http://www.bdva.eu/?q=valencia-summit

Información
Fecha inicio 30/11/2016
Fecha fin 3/12/2016
Lugar CPI

El I Ideathon detecta les barreres de les dades obertes de València

Notícies

15 March 17

Las Naves convoca demà l’Ideathon per a millorar les dades obertes de la ciutat

Notícies

13 March 17

Participa en el primer IDEATHON

Esdeveniments

9 March 17