InnDEA València participa hui en el Congrés Internacional de Comunicacions Mòbils PIMRC 2016

Ciutat intel·ligent Tecnologia
6 September 16

* InnDEA València intervindrà aquesta vesprada en el Palau de Congressos de València en una mesa redona en la què donarà a conèixer el projecte de Ciutat Intel·ligent -Smart City- i en la què participaran també empreses locals.

* El Congrés Internacional de Comunicacions Mòbils PIMRC 2016 (Personal, Indoor and Mobile Radio Communications) se celebra a la nostra ciutat organitzat per la Universitat Politècnica de València des de passat diumenge i fins demà.

InnDEA València estarà hui present en el congrés amb l’organització d’una mesa redona -que tindrà lloc a les 16:20h- i que portarà com a títol «Smart City i Internet de les coses». Durant la seua intervenció, les tècniques d’InnDEA que participaran, explicaran primer quina és la tasca de l’entitat pública, el seu paper com artífex de la innovació a la ciutat, així com detallaran l’estratègia Smart City.

Des del punt de vista tècnic, InnDEA donarà a conéixer, a més, com funciona la Plataforma VLCI, i com l’Ajuntament de València obté des de diferents sensors -d’intensitat de trànsit, contaminació de l’aire o qualitat de l’aigua- les dades necessàries per establir indicadors que mesuren, entre d’altres paràmetres, l’eficiència dels serveis públics, la satisfacció de la ciutadania, etc.

Conjuntament amb InnDEA València, en la mesa redona intervindran també tres empreses i startups que desenvolupen serveis d’internet de les coses amb aplicacions interessants per a la ciutat. És el cas de Witrac, especialitzada en tecnologies inalàmbriques de comunicació; Payin, qui elabora serveis de pagament intel·ligent; i Prodevelop, pionera en emprar tecnologia de xarxes socials per oferir informació aplicada a la ciutat. Posteriorment a la intervenció d’InnDEA València i d’aquestes empreses, s’obrirà la mesa redona al públic assistent.

Més info: http://www.ieee-pimrc.org/index.html

General Drones acompanyarà a Ribó en la II Trobada d’Alcaldes de la Xarxa Innpulso

Notícies

15 February 17

II OpenDatathon ETSINF-UPV

Esdeveniments

14 February 17

Benicalap rebrà 3,8 milions d'euros d'inversió europea per a desenvolupar projectes d'investigació en sostenibilitat

Notícies

1 February 17