InnDEA València presenta l’Estratègia Intel·ligent de València en el Fòrum Greencities d’Intel·ligència i Sostenibilitat

Ciutat intel·ligent Laboratori urbà Sostenibilitat
7 October 16

* El congrés, de caràcter internacional i que s’ha celebrat aquesta setmana a Màlaga, ha servit per a que València compartira amb altres ciutats de Llatinoamèrica, Europa, Estats Units i Àsia, projectes en matèria de ciutats intel·ligents i sostenibles.

L’Ajuntament de València, a través de l’entitat pública InnDEA València, ha participat en aquest fòrum, considerat una de les principals trobades nacionals sobre gestió urbana intel·ligent i sostenible, per donar a conèixer totes les solucions innovadores implementades a València, així com per intercanviar i sumar sinergies amb representants d’administracions públiques i institucions vinculades al desenvolupament de ciutats intel·ligents sostenibles de diferents països.

El director general d’InnDEA València, Rafael Monterde, ha estat l’encarregat de presentar, junt amb la ciutat d’Oporto, l’Estratègia de Ciutat Intel·ligent de València i els projectes que d’ella deriven, «els quals han permés millorar l’eficiència i l’eficàcia dels serveis que brinden als ciutadans i ciutadanes».

Greencities ha reunit a experts i interessats en matèries com energia i mobilitat intel·ligents, solucions TIC aplicades al sector urbà, urbanisme sostenible i oportunitats de finançament.

Monterde participà en una mesa redona sobre «La ciutat com a plataforma per a la transformació digital», en la què donà a conéixer la plataforma electrònica VLCi de gestió integral de la ciutat per mesurar la qualitat dels serveis urbans i qualitat de vida. «Compartírem, a més, amb la resta de ciutats convidades l’interès pel desenvolupament de l’economia digital, la qual genera negoci en les ciutats i revitaliza l’economia local a través de idees com puguen ser aplicacions mòbils, destinades a millorar qüestions tan importants com per exemple la mobilitat de les ciutats», explica.

València millora la sostenibilitat de la mobilitat urbana de mercaderies amb el projecte SUCCESS

Notícies

20 June 17

València engega el projecte de reintroducció d'envasos PlastiCircle

Notícies

19 June 17

Setmana de l'Energia Sostenible

Esdeveniments

14 June 17