Projecte Games&Symphonies

Cultura Tecnologia
30 August 16

InnDEA València recolza el projecte Games&Symphonies

* Aquest esdeveniment, que se celebrarà el pròxim 15 d’octubre al Palau de la Música de València, serà una trobada entre el sector digital i la música. El concert reunirà un repertori de les millors bandes sonores de videojocs i posteriorment hi haurà show multimèdia.

* El públic podrà arrimar-se a una mostra oberta on podrà conéixer i provar els últims videojocs i una zona de realitat virtual.

El concert Games&Symphonies és una activitat més de les què està desenvolupant InnDEA València dins de la seua línea d’actuació per a impulsar el sector del videojoc. En aquesta ocasió, InnDEA busca relacionar el sector digital amb el de creació musical.

Més de 70 músics formaran l’orquestra simfònica i el cor que farà viatjar al públic a través de la música dels videojocs de diverses generacions. El director Adrián Ronda i l’arreglista Vicent Tobar han adaptat temes dels videojocs més coneguts de la mà de Juan P. Ordóñez, director i productor de videojocs i gamificació.

InnDEA València i Made In Spain Games col·laboren amb Games&Symphonies, patrocinant un espai en el què el públic podrà conéixer el treball dels desenvolupadors i desenvolupadores valencianes de videojocs, provant inclús els seus últims treballs i una zona de realitat virtual.

Aquest projecte de Games&Symphonies compta a més amb la col·laboració de Juegaterapia, fundació dedicada a ajudar als xiquets i xiquetes que pateixen càncer.

Les entrades es poden aconseguir ací

I si eres de València i tens una empresa o grup de desenvolupament de videojocs, Games&Symphonies, t’ofereix espai en la zona d’exposició on mostrar el teu joc a tots els mitjans especialitzats en un pas privat, i abans del concert el públic podrà gaudir del teu projecte.

Per a participar, pots omplior el següent formulari d’inscripció en l’espai expositiu de Games&Symphonies. S’acceptaran sol·licituds fins l’1 d’octubre de 2016. Més info: ací Games&Symphonies

Ací el trailer

Información
Fecha inicio 15/10/2016
Fecha fin 15/10/2016

Las Naves acollirà LAPSO, el I Encontre de Fotografia Multimèdia

Esdeveniments

18 August 17

Premi Bones Pràctiques de Lectura Fàcil 2017

Notícies

18 August 17

Convocatòria de propostes per als Projectes Europeus de Cooperació 2018

Notícies

17 August 17