Projecte Games&Symphonies

Cultura Tecnologia
30 August 16

InnDEA València recolza el projecte Games&Symphonies

* Aquest esdeveniment, que se celebrarà el pròxim 15 d’octubre al Palau de la Música de València, serà una trobada entre el sector digital i la música. El concert reunirà un repertori de les millors bandes sonores de videojocs i posteriorment hi haurà show multimèdia.

* El públic podrà arrimar-se a una mostra oberta on podrà conéixer i provar els últims videojocs i una zona de realitat virtual.

El concert Games&Symphonies és una activitat més de les què està desenvolupant InnDEA València dins de la seua línea d’actuació per a impulsar el sector del videojoc. En aquesta ocasió, InnDEA busca relacionar el sector digital amb el de creació musical.

Més de 70 músics formaran l’orquestra simfònica i el cor que farà viatjar al públic a través de la música dels videojocs de diverses generacions. El director Adrián Ronda i l’arreglista Vicent Tobar han adaptat temes dels videojocs més coneguts de la mà de Juan P. Ordóñez, director i productor de videojocs i gamificació.

InnDEA València i Made In Spain Games col·laboren amb Games&Symphonies, patrocinant un espai en el què el públic podrà conéixer el treball dels desenvolupadors i desenvolupadores valencianes de videojocs, provant inclús els seus últims treballs i una zona de realitat virtual.

Aquest projecte de Games&Symphonies compta a més amb la col·laboració de Juegaterapia, fundació dedicada a ajudar als xiquets i xiquetes que pateixen càncer.

Les entrades es poden aconseguir ací

I si eres de València i tens una empresa o grup de desenvolupament de videojocs, Games&Symphonies, t’ofereix espai en la zona d’exposició on mostrar el teu joc a tots els mitjans especialitzats en un pas privat, i abans del concert el públic podrà gaudir del teu projecte.

Per a participar, pots omplior el següent formulari d’inscripció en l’espai expositiu de Games&Symphonies. S’acceptaran sol·licituds fins l’1 d’octubre de 2016. Més info: ací Games&Symphonies

Ací el trailer

Información
Fecha inicio 15/10/2016
Fecha fin 15/10/2016

Las Naves acollirà LAPSO, el I Encontre de Fotografia Multimèdia

Esdeveniments

18 August 17

Premi Bones Pràctiques de Lectura Fàcil 2017

Notícies

18 August 17