Càtedra UV

La Fundació InnDEA València col·labora amb la Universitat de València (UV) a través de la Càtedra Ciutat de València UV. Enguany, les dues entitats han renovat el conveni de col·laboració i la Càtedra Ciutat de València UV ha fet un gir notable cap a la innovació social i la creativitat. A més s’ha triplicat el pressupost assignat, i aquest passa dels 10.000 euros de l’any passat als 30.0000 d’enguany.

L’acord signat estableix una col.laboració per al desenvolupament de les activitats programades en l’àmbit de la innovació social, l’espai públic i la mobilitat, i les indústries culturals i creatives. Aquest conveni pretén afavorir aportacions de rellevància social per part de l’alumnat i el professorat de la UV a la realitat econòmica, social, urbanística i mediambiental de la nostra ciutat, mitjançant activitats de formació, investigació i divulgació.

En concret està prevista la realització d’un mapa d’innovació social a València amb la previsió dels resultats en un seminari internacional a final d’any, i en la confecció d’una pàgina web, així com diverses activitats del sector de la innovació en indústries creatives i culturals de la ciutat: una jornada sobre el paper dels sectors culturals i creatius en l’estratègia urbana i la possible realització d’un estudi sobre la València creativa.

També es contempla la realització d’un estudi pilot sobre l’ús de l’espai-temps en la ciutat de València, amb informació sobre mobilitat procedent de les dades obertes (Big Data), així com reunions de treball amb diferents col.lectius per avaluar els resultats i el grau d’accessibilitat als serveis i equipaments.

ACTIVITATS

Consultar el Document i la Presentació del Mapa d’indústries creatives i culturals de València ací

Xerrada: “Les Polítiques Urbanes orientades a les activitats culturals i creatives per a una nova Europa”

Seminari: Innovació social i crisi urbana

Jornada “Les Polítiques Urbanes orientades a les activitats culturals i creatives per a una nova Europa”

http://inndeavalencia.com/es/catedra-ciudad-de-valencia-uv-inicia-un-estudio-innovador-que-recogera-el-potencial-cultural-y-creativo-de-la-ciudad

La Càtedra Ciutat de València triplica el pressupost en el nou conveni

Laboratori Tècniques cualitatives

Seminari Innovació Social y Crisi Urbana

ACTIVITATS D’ALTRES ANYS:

http://web.archive.org/web/20160530033807/http://inndeavalencia.com/investigacion-y-empresa/universidad/catedra-ciudad

Participació de la Càtedra en el Congrés Nacional de Geografia de l’AIIG (Itàlia)

Presentació del llibre: La ciudad en la encrucijada. Repensar la ciudad y su política

Xerrada ‘Literatura i ciutat. Rutes literàries per València. Una aproximació didàctica’