La Càtedra Ciutat de València triplica el pressupost en el nou conveni

Universitat
20 July 16

* InnDEA i la Universitat de València renoven el conveni de col·laboració de Càtedra Ciutat de València i aquesta fa un gir notable cap a la innovació social i la creativitat amb la nova directora acadèmica, Júlia Salom.

* El regidor d’Innovació i vicepresident d’InnDEA València, Jordi Peris i el Rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, han signat aquest matí la renovació del conveni que triplica el seu pressupost, dels 10.000 euros de l’any passat al 30.000 euros d’enguany.

L’acord signat hui estableix una col·laboració per al desenvolupament de les activitats programades en l’àmbit de la innovació social, l’espai públic i la mobilitat i les indústries culturals i creatives. El regidor Jordi Peris ha explicat que aquest conveni “pretén afavorir aportacions de rellevància social per part de l’alumnat i el professorat de la UV a la realitat econòmica, social, urbanística i mediambiental de la nostra ciutat, mitjançant activitats de formació, investigació i divulgació”.

En concret, està previst la realització d’un mapa d’innovació social a València amb la previsió dels resultats en un seminari internacional per a final d’any i en la confecció d’una pàgina web, així com diverses activitats del sector de la innovació en indústries creatives i culturals de la ciutat: una jornada sobre el paper dels sectors culturals i creatius en l’estratègia urbana i la possible realització d’un estudi sobre la València creativa.

Altres activitats que es contemplen és la realització d’un estudi pilot sobre l’ús del espai-temps en la ciutat de València, amb informació sobre mobilitat procedent de les dades obertes (Big Data), així com reunions de treball amb diferents col·lectius per avaluar els resultats i el grau d’accessibilitat als serveis i equipaments.

II OpenDatathon ETSINF-UPV

Esdeveniments

14 February 17

I Trobada de Centres Innovadors a la Comunitat Valenciana i Murcia

Esdeveniments

2 February 17

Estudia VLC 2016 premia diversos treballs universitaris innovadors en mobilitat i sostenibilitat

Notícies

25 January 17