La #ComunidadVITe d’InnDEA València celebra el seu 1er aniversari i reuneix a tot el sector de la emprenedoria innovadora de la ciutat

Emprenedoria Tecnologia
14 July 16

* L’esdeveniment serà gratuït i tindrà lloc el pròxim dilluns 18 de juliol a les 19:30h a Las Naves.

* La #ComunidadVITe, creada per la xarxa Vit Emprende d’InnDEA València, està centrada en les startups, empreses de recent creació amb base tecnològica i negocis escalables de la ciutat, i ha aconseguit, amb més de 2.000 integrants, aglutinar al voltant d’elles a tots els agents implicats a potenciar a aquest tipus d’emprenedors i emprenedores.

En la celebració, i junt amb l’ecosistema emprenedor, estaran també representants de les universitats, acceleradores, inversors/es, coworkings, mentors/es i totes la comunitats de talent especialitzat de la ciutat.

L’esdeveniment permetrà a la xarxa VIT Emprende fer un balanç del curs actual, dels moviments, resultats i accions de tota la #ComunidadVITe. A més es donaran també cita les més de trenta comunitats operatives a València que, de forma sectorial, s’organitzen setmanalment per compartir coneixement.

El regidor d’Innovació i vicepresident d’InnDEA, Jordi Peris, ha destacat “l’ecosistema tan prometedor que tenim a València. Tenim una ciutat accessible i que reuneix excel·lents mecanismes i agents per potenciar el talent innovador. Tots i totes hem construït aquesta comunitat que emmarca a tots els agents de l’ecosistema d’innovació a València. La seua funció és la de connectar, facilitar, impulsar i donar visibilitat als projectes dels nostres emprenedors i emprenedores”.

Mentre que el passat any el gran repte de VIT Emprende va ser la presentació d’aquesta #ComunidadVITe a través de la plataforma online, enguany s’anunciarà el projecte “Factory Startup”, una iniciativa d’Inndea València, duta a terme per un grup de treball de startups consolidades de la xarxa. Es tracta d’una iniciativa d’aprenentatge presencial mitjançant un sistema col·laboratiu i contributiu per empoderar el talent i recolzar la transformació digital. Aquest projecte, dividit en dues estratègies, tractarà de fomentar l’aprenentatge a través de la metodologia startup, tant a perfils neòfits amb el programa inicial, com a perfils especialitzats mitjançant el programa avançat.

Durant la celebració de l’aniversari, també estarà present la comunitat maker, que serà l’encarregada d’animar la zona expo i connectar amb el públic a través les seues experiències interactives i últimes tecnologies, I a més s’exposarà al públic també un vehicle 100% elèctric que no genera emissions de CO2 i tampoc contamina acústicament.

L’assistència a l’esdeveniment és gratuïta i des de l’organització han disposat de servei de guarderia.

Las Naves acull la III edició del #Climathon, un encontre mundial d’idees emprenedores contra el canvi climàtic

Esdeveniments

10 October 17

El Col·lab encén la maquinària d’idees transformadores per a València

Notícies

6 October 17

L'espai col·laboratiu Col·lab comença a caminar en Las Naves

Notícies

29 September 17