La #ComunidadVITe d’InnDEA València celebra el seu 1er aniversari i reuneix a tot el sector de la emprenedoria innovadora de la ciutat

Emprenedoria Tecnologia
14 July 16

* L’esdeveniment serà gratuït i tindrà lloc el pròxim dilluns 18 de juliol a les 19:30h a Las Naves.

* La #ComunidadVITe, creada per la xarxa Vit Emprende d’InnDEA València, està centrada en les startups, empreses de recent creació amb base tecnològica i negocis escalables de la ciutat, i ha aconseguit, amb més de 2.000 integrants, aglutinar al voltant d’elles a tots els agents implicats a potenciar a aquest tipus d’emprenedors i emprenedores.

En la celebració, i junt amb l’ecosistema emprenedor, estaran també representants de les universitats, acceleradores, inversors/es, coworkings, mentors/es i totes la comunitats de talent especialitzat de la ciutat.

L’esdeveniment permetrà a la xarxa VIT Emprende fer un balanç del curs actual, dels moviments, resultats i accions de tota la #ComunidadVITe. A més es donaran també cita les més de trenta comunitats operatives a València que, de forma sectorial, s’organitzen setmanalment per compartir coneixement.

El regidor d’Innovació i vicepresident d’InnDEA, Jordi Peris, ha destacat “l’ecosistema tan prometedor que tenim a València. Tenim una ciutat accessible i que reuneix excel·lents mecanismes i agents per potenciar el talent innovador. Tots i totes hem construït aquesta comunitat que emmarca a tots els agents de l’ecosistema d’innovació a València. La seua funció és la de connectar, facilitar, impulsar i donar visibilitat als projectes dels nostres emprenedors i emprenedores”.

Mentre que el passat any el gran repte de VIT Emprende va ser la presentació d’aquesta #ComunidadVITe a través de la plataforma online, enguany s’anunciarà el projecte “Factory Startup”, una iniciativa d’Inndea València, duta a terme per un grup de treball de startups consolidades de la xarxa. Es tracta d’una iniciativa d’aprenentatge presencial mitjançant un sistema col·laboratiu i contributiu per empoderar el talent i recolzar la transformació digital. Aquest projecte, dividit en dues estratègies, tractarà de fomentar l’aprenentatge a través de la metodologia startup, tant a perfils neòfits amb el programa inicial, com a perfils especialitzats mitjançant el programa avançat.

Durant la celebració de l’aniversari, també estarà present la comunitat maker, que serà l’encarregada d’animar la zona expo i connectar amb el públic a través les seues experiències interactives i últimes tecnologies, I a més s’exposarà al públic també un vehicle 100% elèctric que no genera emissions de CO2 i tampoc contamina acústicament.

L’assistència a l’esdeveniment és gratuïta i des de l’organització han disposat de servei de guarderia.

Premi Europeu de Divulgació Científica "Estudi General"

Ajudes

26 July 17

Premis Innova 2017

Ajudes

19 July 17

HealthTech Venture Forum

Esdeveniments

10 July 17