Premi al millor ninot faller relacionat amb la literatura

Cultura
23 February 17

L’Ajuntament de València, las Naves i la Fundació Full atorgaran un premi al millor ninot faller relacionat amb la literatura

L’Ajuntament de València, Las Naves i la Fundació Full lliuraran un premi durant l’Exposició del Ninot 2017 al millor ninot relacionat amb el món de la literatura entre els exposats. El premi, de nova creació, vol premiar la presència de la literatura als monuments fallers, així com potenciar el diàleg entre llibres i falles.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins la campanya #LlegimFalles que parteix del monument infantil municipal d’aquest 2017. El projecte d’Anna Ruiz Sospedra i Giovanni Nardin “Descobrir i redescobrir” vol donar forma a personatges literaris que omplen els llibres de fantasia, amb la vocació de “no perdre mai al llarg de la nostra vida eixe punt d’irrealitat al què de menuts sembla tan fàcil d’accedir i que anem redireccionant i perdent conforme ens fem majors, oblidant-nos que és gràcies a la fantasia que fem possible el que no existix” tal i com expliquen els seus autors.

El premi LLEGIM FALLES, es lliurarà el proper 4 de març dins de la programació de l’Exposició del Ninot a la Ciutat de la Arts i les Ciències. A més del premi del jurat, composat per membres de reconegut prestigi al món faller, la Fundació FULL promourà una votació popular a través de les xarxes socials per escollir el millor ninot literari.

Laboratori de Ciència Criminal per a Escriptors

Esdeveniments

18 April 17

La indústria de videojocs va facturar a Espanya el passat any 1.163 milions d'euros

Notícies

18 April 17

Línia IVF Cultura

Ajudes

11 April 17