L’Ajuntament de València, Las Naves i la Fundació Full atorguen el premi #LlegimFalles al millor ninot literari

Cultura
7 March 17

Els membres del jurat del premi #LlegimFalles al millor ninot relacionat amb els llibres, que atorguen conjuntament i per primera vegada la Regidoria de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Las Naves i FULL Fundació pel llibre i la lectura, han visitat l’exposició del ninot per valorar els ninots candidats i deliberar sobre el ninot premiat.

El premi del jurat ha sigut atorgat al ninot del Petit Príncep de la comissió Poeta Alberola-Totana i obra de Vicent Almela.

Al Premi #LlegimFalles atorgat pel jurat, s’afegirà un segon guardó que es decidirà amb el vot popular a la pàgina de Facebook de la Fundació Full. Una vegada tancades les votacions, el dia 10 de març a les 00.00 hores, s’anunciarà el ninot guanyador.

El premi #LlegimFalles naix amb la voluntat d’establir un diàleg entre el món faller i el món dels llibres. La iniciativa, que parteix del monument faller infantil municipal “Descobrir i Redescobrir” vol implicar editors, llibreters, il·lustradors, autors, biblioteques i al món faller en el foment de la lectura.

Més informació ací

Las Naves acollirà LAPSO, el I Encontre de Fotografia Multimèdia

Esdeveniments

18 August 17

Premi Bones Pràctiques de Lectura Fàcil 2017

Notícies

18 August 17

Convocatòria de propostes per als Projectes Europeus de Cooperació 2018

Notícies

17 August 17