Las Naves acollirà LAPSO, el I Encontre de Fotografia Multimèdia

Cultura
18 August 17

cartel1

  • La plataforma per a la creació i difusió del multimèdia ÁQABA MEDIA ha convocat, per celebrar el seu cinqué aniversari, aquesta trobada d’artistes visuals, fotògrafs i creadors multimèdia. Projectaran en Las Naves els seus últims treballs, i una selecció de tots aquells realitzats durant els cinc anys de vida de la plataforma.
  • L’encontre, al què podrà accedir també el públic en general i que compta amb el suport de la xarxa Connecta Cultura de Las Naves, té com a objectiu oferir un espai de diàleg per aquest sector, així com mostrar els projectes fotogràfics i multimèdia que es fan a la nostra ciutat.

La intenció d’ÁQABA MEDIA, recolzada per Las Naves Centre d’Innovació a través de la seua xarxa Connecta Cultura -especialitzada en l’impuls i coordinació d’accions innovadores en la cultura a la nostra ciutat-, és donar a conéixer amb aquesta trobada la marxa de la plataforma audiovisual durant aquestos anys, apropar al públic el concepte de multimèdia fotogràfica, així com presentar als autors i autores dels projectes, que aquestos tinguen un espai per a debatre, intercanviar coneixements i experiències i fer networking.

L’encontre, que reunirà el pròxim 8 de setembre a membres de tot el sector, i al públic en general, oferirà la possibilitat d’assistir a la projecció dels treballs multimèdia i a xerrades i debats amb els seus autors i autores, en el camp de la imatge, la fotografia, el fotoperiodisme, el vídeo, el so, la música, la narrativa, la multimèdia i les arts visuals en general.

Connecta Cultura ha obert una línia de treball conjunta amb la plataforma ÁQABA MEDIA per a iniciar diverses actuacions durant els pròxims mesos a Las Naves, entre elles tindran lloc processos de lectura, creació i relació amb la fotografia, el vídeo i la musica.

Més info: http://aqabamedia.davidlinuesa.com/

Información
Fecha inicio 8/9/2017
Fecha fin 8/9/2017
Lugar Las Naves

Las Naves acollirà LAPSO, el I Encontre de Fotografia Multimèdia

Esdeveniments

18 August 17

Premi Bones Pràctiques de Lectura Fàcil 2017

Notícies

18 August 17

Convocatòria de propostes per als Projectes Europeus de Cooperació 2018

Notícies

17 August 17