LAS NAVES acull la reunió del Projecte ACTIVAGE per a definir els perfils dels usuaris que participaran en el pilot

Programa europeu: Activage

Innovació social
2 March 17

image001 (1)

Aquest matí s’ha celebrat en LAS NAVES una reunió per a definir els requisits del projecte pilot ACTIVAGE a València que ha comptat amb la presència de representants dels socis MySphera, com a proveïdor tecnològic, Atenzia, Gesmed, ISI Benestar i LAS NAVES, com a coordinador del projecte a nivell local.

Durant la sessió del projecte europeu ACTIVAGE “Smart Living per a envellir millor” els i les assistents han treballat conjuntament per a definir els requeriments dels usuaris que participaran en el pilot.

Per a açò, s’han definit diferents escenaris amb models de perfils d’usuaris basats en la realitat del col·lectiu de persones majors a València. Amb les conclusions i de manera conjunta amb els usuaris i usuàries (persones majors, persones cuidadores i entitats) s’aprofundirà i s’ampliaran aquests resultats.

El projecte ACTIVAGE té com a objectiu general perllongar i donar suport a la vida independent dels majors en els seus entorns utilitzant la tecnologia Internet de les Coses (IoT).

Més informació del projecte ací

Vore fotos de la reunió ací

Pàgina web oficial http://www.activageproject.eu/

image003-1

Gossos d’assistència, aparcaments de bicicletes i drones de salvament formaran part del Col·lab de Las Naves

Notícies

21 June 17

L'Alcalde defensa un model d'innovació que cree valor públic, resolga les desigualtats i satisfaga les necessitats de la ciutadania

Notícies

13 June 17