Las Naves busca un projecte innovador per a representar a València en la II Trobada d’Alcaldes de la Xarxa Innpulso

Ciutat intel·ligent
27 January 17

* Las Naves han obert una convocatòria pública per a escollir a una xicoteta o mitjana empresa que desenvolupe aquest projecte innovador i participe en aquest encontre que tindrà lloc el pròxim 1 de març a Madrid, i en el qual participarà l’Alcalde de València, Joan Ribó. L’empresa seleccionada haurà de ser jove i tenir un alt component d’innovació i un ambiciós pla de creixement.

* La II Trobada d’Alcaldes de la Xarxa Innpulso i Emprenedors Locals reunirà a tots els alcaldes i alcaldesses de les 62 ciutats què pertanyen a la Xarxa, junt amb les Pimes/MicroPymes més innovadores que hagen sigut seleccionades en cadascuna de les ciutats.

Aquest esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament de Madrid i la Xarxa de Ciutats de la Ciència i Innovació “INNPULSO”, està emmarcat en l’estratègia de la Xarxa de promocionar a les Pimes Innovadores dels municipis i dotar-les de visibilitat per a facilitar el seu accés a mercats potencials i a possibles inversors.

La trobada reunirà a més de 60 talents innovadors de diferents punts de la geografia nacional, junt amb els alcaldes i alcaldesses de les seues respectives ciutats, convertint-se així en un aparador immillorable per a mostrar aquest talent innovador a altres municipis, inversors i representants de grans empreses.

El concurs està destinat a empreses de recent creació amb un alt component innovador, entenent-se aquesta innovació en sentit ampli (producte, processos, model de negoci…). A més, entre d’altres criteris, es tindrà en compte també l’impacte sobre l’entorn i efecte dinamitzador sobre l’activitat econòmica local, les polítiques empresarials relacionades amb el foment de la responsabilitat social empresarial o el foment de l’economia social.

Es valoraran especialment projectes desenvolupats en el camp de la mobilitat, l’energia, l’agroalimentació, la salut o les indústries creatives i culturals, que impliquen beneficis derivats per a les ciutats i els seus i les seues habitants i que siguen susceptibles de ser adquirits i utilitzats per les Administracions Locals.

Els projectes que desitgen participar en el concurs tenen tota la informació a la pàgina web de Las Naves (www.lasnaves.com). La presentació de candidatures es realitzarà per correu electrònic a l’adreça hola@lasnaves.com, i el termini finalitzarà el pròxim dia 9 de febrer.

Las Naves estudiarà les propostes presentades i seleccionarà les més adequades per a la consecució dels objectius fixats, per a açò es nomenarà un Comitè d’Avaluació i Selecció integrat per tècnics/as de Las Naves i/o Ajuntament de València.

El Projecte SUCCESS per a millorar el transport de mercaderies per a la construcció en el Fòrum CIVITAS 2017

Notícies

26 September 17

El projecte Smart Heritage City (SHCity)

Notícies

1 August 17

SUCCESS redueix els efectes negatius derivats de la construcció en la mobilitat urbana

Notícies

24 July 17